I väntan på ispremiären

Det är ispremiär i dag 11.00 och första chansen att se spelarna, men i väntan på den tar vi och avhandlar helgens hänt och sånt.

Björklöven kliver ut i T3 Center, hallen är öppen för allmänheten. Bloggen är på resande fot, men kollega Ruuth är på plats och kommer med rapporter från träningen. De kommer runt eller efter lunch.

Vad har ni då missat om ni solat i helgen?

Att…

….Adam Ählström som spelade sex matcher för Björklöven i allsvenskan lämnar Björklövens J20-lag för spela i Luleå och SuperElit. I Luleå återfinns redan Oskar Matushkin, stortalangen som dominerade i J18 Allsvenskan i fjol. Läs mer om det här.

…. Förre Lövenhjälten och Lövenprodukten Linus Boström har kritast på ett kontrakt med division-1 klubben Enköping. Boström var nära att gå upp till Allsvenskan med Västervik i våras och ska nu bo i Västerås där hans flickvän bor och pendla till Enköping. Läs mer om detta här. Om Linus inte platsade i fjol och ratades av Waltin & Co så har han definitivt ingen chans i år då Lövens lag är klart starkare. Dock borde han kunna vara riktigt bra i ettan.

…Björklövenprodukten Carl Grundström gjorde ett mål när Sveriges J20-landslag slog USA i sensommarturneringen i Lake Placid. Det ska bli intressant att följa Grundström i Modo i år. Jag tror han blir det Löv som gått högst i draften någonsin när han draftas nästa sommar.

Nu när jag missar dagens ispremiär så kommer jag till skillnad från många andra istället att vara på plats på tisdagens och torsdagens träningar. Där får ni rapporter gjorda med mina egna ögon.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.