Jonsson: ”Jag har en plan”

3,5 träningar. Det är allt Björklöven hade hunnit med inför matchen mot Skellefteå, men Tommy Jonsson har en tydlig plan för hur Björklöven ska bli bättre fram till seriestarten.

– Jag har en grundplan för hur vi ska jobba först individuellt, sedan med försvaret, anfallet, tekningar, special teams och så vidare fram till seriestarten. Det är mycket som ska göras, men vi tar det efter varandra. Sedan får man naturligtvis en massa inputs från matcher vi spelar vad vi måste jobba på mer och mindre. Än så länge har jag inte riktigt kunnat sätta min prägel fullt ut på spelet, men det kommer, säger Tommy Jonsson.

På träningen i torsdags började laget att jobba med försvaret, men i övrigt hade Björklöven inte annat än mjukat upp sig inför matchen Skellefteå. Det gjorde att Jonsson inte villa dra för stora växlar på segern.

– Självklart är det alltid bra att vinna och den här matchen var speciell med det här motståndet, men nu handlar det om att bli bättre och att få bitarna på plats. Allt är så nytt, man skriker fortfarande fel namn i bland, säger Jonsson.

Nu väntar vila i morgon och på söndag för Björklöven, men sedan träningar måndag, tisdag och onsdag med dubbla pass på tisdagen innan ny match väntar på torsdag i Vännäs mot Asplöven.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.