Björklövenprodukten pucklade på Skelleteåkaptenen

Björklöven fick ingen chans att möta Skellefteå AIK:s lagkapten Jimmie Ericsson i fredags. På tisdagen tog ex-lövet Daniel Rahimi hand om honom istället på sitt sätt.

Skellefteå ställde över Jimmie Ericsson mot Björklöven, men när Skellefteå AIK gjorde sin andra träningsmatch för säsongen på bortais mot Linköping var lagkaptenen med.

23 minuter fick han vara på isen, sedan utbröt ett jätteslagsmål mellan Ericsson och Björklövenprodukten Daniel Rahimi.

Då hade spelarna redan tidigare i matchen varit inblandade i en slagsmålssituation i första perioden där Jimmie Ericsson vevade mot Daniel Rahimi som den gången var kall och höll sig lugn med armarna nere vilket gjorde att Ericsson åkte ut, men inte Rahimi.

Daniel Rahimi som för övrigt var rena pansarvagnen i matchen. han manglade Adam Pettersson efter bara några minuter till blodvite och fortsatte att sänka Skellefteåspelare tills han och Ericsson åkte ut.

När Rahimi och Ericsson åter rök ihop  tre minuter in i andra perioden åkte handskarna på bägge spelarna och det var inget tvivel om vem som vann fighten.

Jimmie Ericsson lämnade isen med blodvite. Båda spelarna fick matchstraff.

Matchen vann Rahimis Linköping med hela 6-0.

Ni kan se hela fighten här.

 

3 kommentarer

  1. Stefan

    Fel att glorifiera bråk oavsett vilka det är. Förvånar mig ikke om Skellefteå är topplag likt förbaskat ändå då säsongen gör bokslut. Fruktansvärd bredd och fart samt att de satsar på unga spelare. Modo vann SM en gång då de bara vann en enda försäsongsmatch om jag inte minns fel.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.