Dela nya lag

Björklöven tränade i dag. Var själv inte på plats men det var kollega Johnsson. Här följer hans noteringar.

Dagens glädjebesked var att Tommy Wargh och Jesper Thörnberg båda var tillbaka i full fart efter sina skador. Enligt kollega Johnsson, som var på plats på träningen, såg de båda dessutom riktigt pigga ut.

ooo

En som däremot tränade i grå tröja var Stefan Andersson. Men det skulle inte vara någon fara på taket inför matchen mot Almtuna på torsdag. Han hade fått en smäll mot Timrå och behövde ta det lite piano men var helt inriktad på spel mot Almtuna.

ooo

Rubriken? Well, det blev lite nya kedjekonstellationer på dagens träning. Rightarvapnen Alex Hutchings och Jon Palmebjörk hade bytt plats på dagens träning. Hutchings gick in tillsammans med Stefan Öhman och Lucas Sandström medan Palmebjörk lirade med Pär Edblom och Felix Maegaard-Scheel.

ooo

Johnsson tog även några ord med sportchef Daniel Johansson som meddelade att Björklöven kunde tänka sig att ligga lågt ett tag till med värvningen/lånet av en åttonde back i truppen.

ooo

Björklöven och Timrå är spellediga i kväll. Men övriga lag i serien lirar. Lövens nästa motståndare Almtuna möter Leksand hemma. Tränaren Niklas Eriksson vill då se bättring från lagets premiärförlust borta mot Asplöven.

– Vi var alldeles för blöta i närkampsspelet, att det blir bättre är en förutsättning om vi ska vinna mot ett så pass bra lag som Leksand. Sedan om vi kan utmana med fart tror jag vi kan fira triumfer mot deras backar. Jag tror vi ska kunna rubba dem om vi får puckar bakom deras backar så att de får vända sig, säger han till UNT.

/Tomas Ruuth

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.