Tränat och klart

Björklöven körde en 75 minuters träning i dag. Eftersom jag inte är Gustav Pettersson så får ni ingen sån där fullödig träningsrapport, men väl några noteringar.

ooo

Jon Palmbjörk lirade fortsatt med Felix Maegaard-Scheel och Pär Edblom samtidigt som Alex Hutchings var i samma kedja som Lucas Sandström och Stefan Öhman.

ooo

I power play bytte dock Hutchings och Palmebjörk tröja. PP-linorna såg ut som mot Timrå med Hutchings, Hetta, Quist, Karlsson och Lucas Ekeståhl Jonsson i den ena och med Öhman, Palmebjörk, Andersson, Lucas Sandström och Edblom i den andra. Det tränades både på fem mot fyra och fem mot tre.

– Vi hann ju inte träna något på power play med de nya uppställningarna innan matchen mot Timrå, men det blev ju mål ändå, konstaterade sportchef Daniel Johansson på läktarplats.

ooo

Mats Lavander fick spela boxplay och fick en riktig mörsare från Stefan Andersson på sig. Lavander gick ner för räkning men var uppe redan på fyra igen och kunde spela vidare.

ooo

Efter träningen meddelade Tommy Jonsson att Tommy Wargh och Jesper Thörnberg får vänta på sina comebacker. Eventuellt mot Pantern på lördag men det lät nästan ännu troligare som att det blir först nästa vecka.

ooo

Gustav Grundström är fortfarande inte en Björklövenspelare ”fullt ut”.

– Nej, men det borde bli klart snart, förklarade tryout-Gustav.

ooo

Fredrik Hetta gjorde ju sitt första mål i Löventröjan (och i allsvenskan!) mot Timrå. Om han hade fått pucken än?

– Nej, men jag tror att den finns här (i omklädningsrummet), sade han.

Helt korrekt. Materialförvaltare Kent Sehlstedt hade ombesörjt så att Mats Lavander åkte in och plockade Hettas premiärpuck från isen och nu hade Sehlstedt den i tryggt förvar.

ooo

I morgon väntar alltså Almtuna hemma. Ett lag som de flesta andra vunnit en och förlorat en på sina två första matcher i höst. Först torsk mot Asplöven med 2-3 på bortaplan och sedan en 2-1-seger hemma mot Leksand i går. Ni hittar några rader om den matchen från UNT här.

/Tomas Ruuth

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.