Mysteriet Wargh stannar hemma

Soppan om Tommy Warghs skada fortsätter. När Björklöven tränade på måndagen var det utan Wargh.
– Han stannar hemma i veckan, säger sportchef Daniel Johansson.

Det var osäkert hur mycket Tommy Wargh skulle spela mot Pantern. När han väl kom till spel var det i första backpar och han spelade varje byte ända tills han klev av.

”Säkerhetsåtgärd” hette det. Ingen ny skada rapporterades.

Det som Löven4Ever-bloggen på lördagen rapporterade var en smäll mot AC-leden och en frånvaro i 2-4 veckor.

På rak fråga om detta svarade inte Tommy Wargh i går och i dag när bloggen pratade med sportchef Daniel Johansson på träningen snackade han runt detsamma.

När bloggen kollat runt lite under måndagen så ska Wargh ha fått en smäll just på AC-leden och undersökts på måndagen, men då ingen verkar vilja prata om det så får vi se när vi får klarhet i det hela.

Fakta är att Wargh saknades på träningen under måndagen och att han inte åker med till Karlskoga i morgon.

– Han stannar hemma och tränar med J20, sitter på cykel och så. Det som en försiktighetsåtgärd. Vi vill inte riskera något genom att ta med honom på den här resan med två tuffa matcher och mycket bussåkande, säger Johansson till bloggen.

Till Björklövens hemsida säger han så här:

”Tommy känner att hans kropp inte riktigt är redo för två tuffa bortamatcher. I och med att det är en lång säsong har vi kommit fram till att det är bättre att han är hemma och tränar i veckan”

Men hur svårt ska det vara. Säg som det är. Wargh fick en smäll under lördagen mot det och det, ha ska undersökas, men vi befarar att han är borta si och så länge. Vad tjänar man på denna skuggboxning? Sånt här kommer ju alltid ut ändå via forum, bloggar, twitter och allt vad det heter.

4 kommentarer

  1. Marty

    Varför lånade inte VI Djuse från Modo?? Han vore klockren på ett lån fram till jul. Sedan värvas en skäggig back till avslutningen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.