Thörnberg ersätter Palme

Jon Palmebjörk går i väntans tider då hans fru är gravid och åtta dagar över tiden. Han ser ut att missa matchen mot Karlskoga. Jesper Thörnberg tar hans plats.

Jesper Thörnberg som varit borta i fyra veckor nu är alltså tillbaka. Han har tränat för fullt de senaste träningarna och spelade ihop med Pär Edblom och Felix Maegaard-Scheel på måndagens träning. Han gör comeback i morgon mot Karlskoga. På träningen tryckte han upp ett skott i ena krysset på en tre mot två övning som lovade gott.

När det gäller Jon Palmebjörk är det inte bestämt exakt hur han ska delta eller inte på den kommande roadtrippen till Karlskoga och Oskarshamn.

– Vi får avvakta och se hur det går med barnafödandet så kan vi flyga ned honom i efterhand om det skull fungera. Vi får se helt enkelt, säger sportchef Daniel Johansson.

Björklöven kommer att resa ned tidigt på tisdagen, bussa till Karlskoga. Mellan matcherna kommer laget sedan att träna i Norrköping.

På backsidan åker Björklöven med sex backar då Hampus Falk åker med på resan.

En kommentar

  1. Matte

    Hej.

    kan inte du fråga hur Daniel tänker till Backförstärkning nu när även Jonas är borta. Detta är inte bra att dom rullar på 6 backar. Detta kommer nöta ut dom samt att det inte är någon konkurens. Det måste ju komma in en back till snart. Kan du kolla eller om du vet något svar på detta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.