Vad gör Löven under uppehållet?

Efter segern mot Oskarshamn kliver Björklöven in i ett kortare uppehåll. Efter sex matcher på 12 dagar väntar fem dagar till nästa match och spelar bara två matcher på 10 dagar. Så vad gör då Löven av denna möjlighet?

Hela allsvenskan har egentligen uppehåll den här veckan då det är en landslagsvecka med Karjala Cup (Vilket även HA i grundschemat tar hänsyn till), men några lag har smugglat in matcher i spelaschemat ändå, Björklöven har flyttat sin match som skulle spelats i September mot Tingsryd nu på fredag. Därför möter Björklöven Tingsryd hemma på fredag och sedan Tingsryd borta på tisdag.

Så här tränar Björklöven under matchuppehållet:

Måndag: Träningsledigt (Endast fys)
Tisdag: 11.00-13.00
Onsdag: 11.00-13.00 (Bloggen på plats)
Torsdag: 11.00-13.00
Fredag 11.00-12.00 (Värmning)
Lördag: Träningsledigt
Söndag: Träningsledigt
Måndag: 11.00-13.00 (Bloggen på plats)

Det intressanta nu är vad Björklöven gör av alla dessa träningar. Tidigare har träningarna i stort sett bara handlat om mellan match och inför match, men nu kommer riktigt träningar. Bygger Jonsson(Åkerblom om på något sätt, läggs det in mer fysiska inslag eller är det business as usual? Vi får se helt enkelt. Bloggen rapporterar härnäst på onsdag från träning.

3 kommentarer

  1. Rolf

    Gustav: Noterar att du i din krönika igår skrev att en av möjligheterna till Löven -seger var att du inte skulle vara på plats. Är det du som är Löven-jinxen? Vi får se till att du portas från Lövens matcher i fortsättningen 🙂

  2. Hasse Båth

    Det var väl den här veckan förra året som Waltin la in fysträning och intensivare träning??
    Inget som Jonsson har funderat på??

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.