Så mycket kärlek

Mitt i mörkret, alla klagomål och 2-7 förlusten så bara sprudlar Björklöven av kärlek just nu.

På sportsajten hos VK.se och Folkbladet.nu har artikeln ”Lövens kämpe har gått bort” delat över 700 gånger och ”Löven spelar i sorgband” över 870 gånger.

På Björklövens inofficiella forum TCIM bubblar det av kärlek. Här kommer ett axplock:

”En riktig lövare genom hela det alldeles för korta livet. Vila i frid, Samuel.”

”Det ger lite andra perspektiv jämfört med vad som kändes viktigt igår kväll.”

”Lövenlegend. Livet är orättvist, Vila i Frid.”

”Jag tycker vi tar paus i allt gnällande och negativitet, åtminstone fram till imorgon kväll. Det må vara som det är, men imorgon är det i alla fall matchdag och då tycker jag vi kör, tillsammans, framåt! För Björklöven. För Samuel Ingesson.”

”Kunde Samuel få glädje in i det sista av Löven, så vore det jävligt småaktigt av mig att fortsätta raljera kring depressioner, psykakuter och tappad livsgnista… Oavsett resultat ikväll.”

”Jag tycker generellt att vi gnäller för mycket i dagens bortskämda samhälle, är det inte vädret, maten så är det fel på arbetskamrater eller släktingar. Vi drömmer hela tiden om något bättre. Borde vi inte istället leva i nuet istället? Välkommen till verkligheten! Jag tycker att vi kanaliserar kraften och den mäktiga lövenfamiljen åt rätt håll. Vi kan tillsammans gå hela vägen till Shl denna säsong fortfarande. Vi är just utanför playoff. Det är vi som är Björklöven. Sveriges bästa klubb som aldrig ger upp!”

Så vi kan helt klart konstatera att kvällens match den är en enda stor hyllning till Samuel Isaksson. Det råder det inget tvivel om.

En kommentar

  1. torbjörn

    Kan gå till SHL det kan alla än så länge;) för att löven ska ha chans krävs det nog att Tommy får gå och det tillkommer en eller två backar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.