Det blev Bengtsson tillslut

Det räcker med att vara bortrest i tre dagar så är man efter. Werner och Bengtsson. Ja nu spelar båda i Björklöven

Bloggen har varit på minisemester i Paris och därför har det varit tystnad, men nu är jag hemma igen redo att bevaka igen.

Adam Werner anslöt alltså i måndags, 18-åringen från Mariestad som tillhör Färjestads organisation är en vettig värvning.

Adam Werner är en ung spännande målvakt med framtiden för sig. Han har gjort det bra i Färjestads organisation och det ska bli intressant att se honom på seniornivå, sa Björklövens sportchef Daniel Johansson i måndags.

Jag förstår att han tar Werner. Det är billigt, men ändå en backup som funkar om Kevin skadar sig. Dock köper jag inte ett skvatt som vissa skrivit att han skulle konkurrera med Kevin.

Nej, det blir mycket båsdörr.

Efter åtta bedrövelser och ett par månader är tillslut även Rasmus Bengtsson tillbaka i Björklöven och nu för resten av säsongen.

Detta är naturligtvis bra. Bengtsson var bästa ack andra matchen han spelade. Han bidrar med att göra backsidan mer stabil.

Backsidan med Andersson, Bengtsson, Emmerdahl, Wargh samt Edström och Wikström friska är helt okej.

Nu är det en bit bort på Wikström (3 veckor typ), men Edström är snart tillbaka.

Så för tillfället är det Banwell och Ekelund som gäller, men när alla är tillbaka är det som sagt helt okej.

Dock är det otroligt att det tagit så lång tid att få till det här lånet.

Läs mer om lånet här

Nu är den värsta paniken över med en målvakt och en till back för Björklöven.

Nu var det bara det här med att vinna matcher.

Björklöven tränar i morgon 11.00-13.00. Bloggen ska dit. Vi hörs då.

4 kommentarer

  1. Patrik

    Funderar på en sak som inte har något med det här inlägget att göra men som jag funderar lite på. Hur skulle löven ha presterat iår om Waltin varit kvar???? Waltin hade förtroende från spelarna och lyckades ju bra förra säsongen. Hade löven varit ett topp lag då? Eller kanske är det spelarna som underpresterat så vem som står i båset är oviktigt. Är det Tommy Jonsson som ska ta löven till SHL men han kanske behöver några år på sig. Jonsson vs Waltin.

    • 2014

      Tror inte alls att alla spelare hade förtroende för W&W. De hade helt klart en enklare spelidé ifjol som de flesta förstod men deras ledarskap hörde inte hemma på 2000-talet direkt, vilket inte accepterades från många spelare.
      Jag tror absolut att TJ kan mycket hockey, men han måste för det första anpassa sin spelidé efter vilka spelare han har, och då blir det lättare att få förtroende från spelarna vilket sviktar lite idag.

    • rce

      Vad jag hört så var stämningen i truppen ”all-time low” med Waltin… Jag tror inte det skulle fungera med en sån tränare i långa loppet.

  2. Riller

    Om läget med WW var ”all-time-low”? Förklara då varför det gick så bra som det gjorde och spelarna slet för varandra? Nä Waltin var bra för IFB. Werner kunde dom bytt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.