Bengtsson med Andersson

Björklöven tränade idag, kortare än normalt och vi kan konstatera att det mesta var sig likt jämfört med matchen mot Västerås.

Här kommer en kort statusrapport efter träningen idag:

¤ Rasmus Edström (som fick fyra tänder utslagna mot Leksand) har varit på is, men är inte aktuell för spel till matchen mot Almtuna i morgon. När det gäller Emil Wikström är det enligt info till bloggen AC-leden i axeln som skadats (ej bekräftat) och han beräknas vara borta tre veckor. Alltså inget spel förrän efter juluppehållet.

¤ Bland de långtidsskadade är Fredrik Hetta närmast att vara tillbaka. Han har tränat ett tag i röd tröja, men spel innan jul är inte så troligt. ”Han ska ju slå sig in i laget också”, sa Daniel Johansson senast jag pratade med honom om Hetta.

¤ Rasmus Bengtsson kliver in tillsammans med Stefan Andersson på backen. Det blir alltså samma backpar som mot Västerås bortsett från att Rasmus ersätter Dennis Persson. Alltså spelar Tommy Wargh med Mike Banwell och Kalle Ekelund med Jonas Emmerdahl.

¤ På forwardssidan är 13 forwards aktuella för spel. Beslut om vem som står över kommer i morgon, men sett till torsdagens träning är det Grundström som står över.

Alltså samma spelare som senast i samma formationer som sist.

Sandström, Öhman, Trotter
Hutchings, Karlson, Quist
Scheel, Edblom, Nicke J
Thörnberg, VEJ, Palmebjörk

2 kommentarer

  1. Per

    Tog bara halva säsongen för att Tommy skulle pricka in vettiga linor. Skoj!

    Tror att vi kommer att gå rätt bra hädanefter. Synd bara att den risiga hösten gjort att vi kan glömma topplaceringarna. Hoppas ändå att vi kan nå en femteplats innan säsongen är slut. Då förbättrar vi oss iaf jämfört med fjolåret.

  2. Mattias

    Tycker Palme passar bättre med Öhman/Trotter. Svårt att peta Sandström iofs, men han Quist/Karlsson är ju inte fy skam heller.

    Kul att se att Jon verkar ha hittat drivet igen. Gillar den killen, dels för hans hjärta men också för den matchavgörare han är bara han prickar in formen ordentligt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.