Nicke dras med magproblem

Björklöven tränade på nyårsdagen och Nicklas Johansson stod över träningen, men Tommy Jonsson har förhoppningar om att han ska spela.

– Han har haft lit magproblem sedan senaste matchen och då vi inte velat att det ska smitta har han inte varit med. Vi får se hur det blir, men jag har förhoppningar om att han ska spela, säger Tommy Jonsson när bloggen når honom på nyårsdagen.

Laget tränar 11.00 på lördagen och där kommer indikationer om hur det blir med Nicklas.

Angående Kelsey Tessier sa Jonsson så här:

– Vi får se när han blir spelklar. Fram till dess tränar vi med den uppställningen vi ska spela med. När han blir klar för spel gör vi justeringar även på träningarna för honom. Han kommer att spela center. Vi har en plan för hur vi ska formera oss då, men den avslöjar jag inte nu.

Jesper Lindgren spelar mot Timrå. Det är klart, sedan får vi se hur det blir med honom.

– Det är match för match som gäller. Sedan får vi ha en dialog med Modo, men han gjorde det bra i debuten, säger Tommy Jonsson.

Jag tog ett längre snack med honom till tidningen/webben på söndagen. Läs mer om Lindgren här.

– Det har varit en dröm att få spela i Lövens A-lag, säger Lindgren bland annat.

Till sist. Laget reser hem efter söndagens match i Timrå och tränar hemma i Umeå nästa dag. Sedan blir det ny resa ned på tisdag och hemresa direkt efter matchen på tisdag.

– Vi hade planer på att ligga kvar om matchen skulle ha spelats 19 på söndagen. Då hade vi varit hemma först vid 02.30 och då är det värt att stanna istället. Nu spelas den 16.00 och då blir det bäst att åka hem, träna hemma, säger Jonsson.

4 kommentarer

    • Gustav Pettersson (inläggsförfattare)

      Minst en vecka bort. Var på is i rött när jag var förbi träningen innan nyår.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.