Timrå lånar Modos förstemålvakt

Timrå har gjort klart med ett snabblån av Modos förstemålvakt Adam Reiderborn. Han kommer att stå i Timrås mål i söndagens match.

– Vi har ett bra samarbete med Modo och de frågade om han kunde få stå en match hos oss för att få lite matchform. Det var en bra lucka att ta in honom för oss och Modo spelar inte igen förrän mitten av nästa vecka så det passade perfekt, säger Timrås tränare Roger Forsberg till st.nu.

Adam Reiderborn har haft en ganska tung säsongen som förstemålvakt med 21 matcher för Modo och 87.59 procent i räddningsprocent med 3.78 insläppta mål per match.

Vi får se om det här blir en förstärkning eller ej. Johan Mattsson som brukar stå i Timrås mål ligger sexa  allsvenskans målvaktsliga och släppte bara en puck senast mot Vita Hästen.

Lite komiskt blir det när Modo har utlånade spelare till båda lagen i och med Jesper Lindgren.

2 kommentarer

  1. Roy

    Intressant. Jag försökte analysera varför Modo lånade ut sin enda SHL-målvakt. Väldigt svårt att gissa om man inte är en fluga på väggen i Örnsköldsvik. Men jag tror det klarnar lite om man läser förklaringen. När det låter som han hade vägarna förbi och dök in av en slump ringer varninsklockorna. Viktiga 3 poäng för Löven här. Mindre än 2 poäng är det väldigt jobbigt. Tror också att de är lite nyfikna om han håller mot ett desperat Ha-lag. Så vinner Löven blir det en ny målvakt innan fönstret stänger. Nu vet vi ju inte hur saker och ting går i år, kanske Modo slipper negativt kval men jag tror att dom inser hur viktigt det var att få möta Hästen, en poäng till för Björklöven hade gjort livet betydligt jobbigare. Som läget är nu är väl björklöven en tacksam motståndare men får dom ihop grejerna och Kevin blir lite sur.. Då kan det bli riktigt jobbigt. Inget att förlora osv..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.