Kim kan komma att ersättas

Om allt går helt utan bakslag så kommer Kim Karlsson vara borta i 14 dagar. Om det blir längre överväger Daniel Johansson att ta in en center.

Kim Karlsson beräknas vara bort i minst 14 dagar. Om det blir längre öppnar sportchef Daniel Johansson för att ta in en center.

– Vi måste först se hur han svarar i hjärntrappan så vi kommer att avvakta. Om allt går enligt plan i rehabiliteringen finns det inget behov av att ersätta honom, säger Daniel Johansson till bloggen.

Om inte? Kommer ni flytta Brock Trotter till en centerposition och ta hem Jon eller kommer ni söka en center?

– Jon är skriven i Norge resten av säsongen. Så om vi skulle behöva ersätta honom kommer vi söka en naturlig center, avslutar Daniel Johansson.

***

Många, även jag, har rasat mot Jacobssons tackling. Andra menar att ansvaret ligger hos Kim Karlsson som tittar ner. Vad säger reglerna? Här kan ni läsa om vad domarchefen säger om tacklingen (artikeln är bakom betalvägg)

14 kommentarer

  1. Per

    Det finns fyra naturliga centrar. Tror man fortfarande på playoff så borde fokus vara på någon som faktiskt kan tillföra energi och som kan göra mål.

    Öhman, Edblom, Tessier och VEJ kan centra resten av säsongen.

  2. Mike

    De som säger att ansvaret ligger hos Kim Karlsson för att han tittar ner är nog samma jävla idioter som tycker att våldtagna kvinnor får skylla sig själva för att ”de har utmanande kläder”! IDIOTER!

  3. Dan the man

    Ja Jon är verkligen slut, lite dåligt med 7 mål och 5 assist på 7 matcher, tur vi tog in #94 en riktig poängmakare av rang!

    • Köpinglövet.

      Du och hur bra är norska ligan. Shl klass nej, Knappt Allsvenskklass. Han skulle säkert skotta in mål i Teg också. Ni som tror att Palme är en Gud och skulle frälsa Björklöven med en annan tränare. Knappast, det är större sannolikhet att villa på lotto än att tro sådant trams. Säger som Löfven”vi har varit för naiva”. Hans bäst-före-datum har varit och kommer aldrig st komma. Spelar ingen roll hur stort lövenhjärta än han har.

  4. Roy

    Löven har ju fyra helt ok centrar förutom Kim, varför ta in en till Tessier? Det Löven saknar är ju en riktig måltjuv men samtidigt måste man ju inse att både Öhman och Trotter är målskyttar som måste i gång om man vill komma någonstans. Dessutom har vi ju Edblom som hämtade mål och poäng i parti och minut förra säsongen. Jag vill minnas att han gjorde en hel del straffmål och nu får han inte slå några liksom Öhman och en gång Palmebjörk var pålitliga straffskyttar. Vem ska man värva som har bättre meriter och vill spela i Hockeyallsvenskan?

  5. Robban

    Palmebjörk fick lämna klubben för att han helt enkelt inte är tillräckligt bra och det är varken Waltins eller Jonssons fel.

  6. Markus

    Hoppas att allt till slut kommer fram om hur Palmebjörk behandlats i Löven under sista två säsongerna , så trött på att läsa alla kommentarer .Fokusera på de som är i laget nu , tämligen säker på att han inte väljer att komma tillbaka .

  7. Svar

    Sportchefen har säkert en massa kompisar kvar i Mariestad eller Piteå som vill ha lite bättre betalt och mest speltid av alla i Löven.
    Det blir fint det!!
    Orsak till värvningen: ”En lovande spelare som gjort det bra på lägre nivåer, vi känner att han kommer ta klivet nu. Vi har haft ögonen på honom länge”

    Riktig orsak: ”En av mina kompisar vill flytta till Umeå för att det känns kul, har dessutom lite dåligt med pengar för tillfället. Han är iofs för gammal för att vara lovande men han är ändå en dålig division1-spelare.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.