Quist saknas mot Oskarshanm

Laget är släppt till lördagens match och William Quist saknas i laguppställningen för Björklöven. Tommy Wargh – han har blivit förpassad till bänken

Det blir ingen vanlig matchdag i dag på grund av tidsbrist. Den är tillbaka till nästa match. Istället blir det ett par korta notiser inför mathen.

¤ Rasmus Edström spelade till sig en plats senast och petar Tommy Wargh idag. Helt rätt tycker jag.

¤ William Quist åkte ihop med en lagkamrat på träningen i går och missar matchen skadad. Fredrik Hetta är fortfarande sjuk och därför spelar Oliver Lindgren i fjärdekedjan. Därför ska det bli intressant att se om fjärdelinan får spelatid eller inte. Nicklas Johansson tar Quists plats och precis som under slutet av senaste matchen spelar Trotter och Tessier.

Laget som helhet:

#47 Kevin Lindskoug – #35 Andreas Ollikainen

#57 Stefan Andersson – #40 Dennis Persson

#5 Rasmus Bengtsson – #32 Rasmus Edström

#42 Emil Wikström- #4 Jonas Emmerdahl

#86 Tommy Wargh

#7 Brock Trotter – # 94 Kelsey Tessier – #22 Nicklas Johansson

#10 Jesper Thörnberg – #74 Stefan Öhman – #28 Lucas Sandström

#90 Alex Hutchings– #15 Pär Edblom – #54 Felix Maegaard-Scheel

#11 Gustav Grundström – #26 Viktor Ekeståhl-Jonsson – #71 Oliver Lindgren

¤ ¤ ¤

¤ Oskarshamn är väldigt tajta som lag. De har släppt in tredje minst antal mål i serien och Dan Bakala i målet har 92.48 i räddningsprocent och 2.10 i insläppta mål per match. Han står dock inte i dagens match på grund av skada. Det är ett stort plus för Björklöven.

¤ Michel Wahl är tillsammans med Alex Hutchings seriens hetaste målskytt just nu. Han har gjort hela 24 mål vilket är bäst av alla i serien. I powerplay har han gjort 9 mål. Framförallt är han skicklig på att hitta yta för att få skjuta direkt. Alltså lite som Alex Hutchings.

¤ Björklöven vann senaste mötet i Umeå med Oskarshamn med 5-2. Dock har Björklöven förlorat båda matcherna i Oskarshamn med 1-2 och 2-5.

¤ Det viktigaste i den här matchen tror jag blir att ta sig igenom mittzonen på ett effektivt sätt. I förlusterna mot Oskarshamn har Björklöven haft stora problem med just detta.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.