Löven förstärker inför J20-kvalet

Björklövens J20-lag går mot slutet av säsongen och ett kval mot SuperElit. Nu har de namngett Vännässpelarna William Fellgård och Petter Grefve för att kunna ha med dem i kvalet.

Björklöven är 11 poäng före Vännäs på femteplatsen i J20 Elit Norr-tabellen och har fyra matcher kvar av serien.

tabellJ20

Björklöven går alltså vidare från den här serien och spelar sedan slutspel borta och hemma mot Sundsvall, Östersund och Piteå mellan 24 Februari och 6 Mars.

Sedan om Björklöven vinner denna serie på fyra lag kommer de att möt en vinnare från J20 Elit Östra om att ta sig vidare till ett kval mot ett av de två bottenlagen i SuperElit.

Nu har alltså Björklöven namngett Vännässpelarna William Fellgård och Petter Grefve som således kan flyttas över till Björklöven. Bägge två spelar i division-I med Vännäs A-lag, men är i J20-åldern.

Forwarden Fellgård har stått för 8 (5+3) poäng för Vännäs i ettan på 34 matcher. Han har även spelat 11 matcher i Vännäs J20 och noterats för 15 (7+8) poäng.

Petter Grefve, även han forward har gjort 10 matcher i ettan i år och noterats för ett mål där. I J20 har han stått för 30 (11+19) poäng på 22 matcher.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.