Lövenprodukterna på väg från Modo

Det är mycket på gång i Modo på deadline-day och två av spelarna som ryktas vara på väg till andra klubbar är Björklövenprodukterna Carl Grundström och Gustaf Possler.

Gustav Possler jagas av Frölunda vilket uppkom under morgonen, men nu har Göteborgsklubben fått konkurrens – av Djurgårdenenligt uppgifter till Aftonbladet.

Carl Grundström uppgavs även han att vara på väg till Frölunda tidigare under dagen, men nu har Norran meddelat att Grundström är högaktuell för Skellefteå AIK till nästa säsong.

Annars är väl det mest intressanta i allsvenskan som skett under dagen att…

…Moras center Linus Johansson som stått för 28 poäng på 32 matcher ska vara klar för Djurgården nästa säsong.
– Det är klart att det finns spelare som vi har långt gångna diskussioner med och det kanske finns spelare som vi också är färdiga med, men vi kommenterar inga namn nu under säsong, varken bekräftar eller dementerar, säger Djurgårdens sportchef Joakim Eriksson till expressen.

…Viktor Kokman målvakt i Borlänge som gått som tåget i Allettan Norra är på väg till Leksand. Daniel Bertov, 23, har den här säsongen snittat nästan en poäng per match i Mariestad är klar för Leksand som verkligen rustar för playoff.

…Pantern lånar in Tex Williamsson från Tyringe resten av säsongen.

 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.