Även Maegaard-Scheel lämnar?

Tidigare under dagen nåddes kollega Gustav av uppgifterna att Kalle Ekelund är på väg att hamna i Sparta i Norge. Även Felix Maegaard-Scheel ser ut att få ses sig om efter en ny klubb. 

Enligt två olika källor så är tiden i Björklöven för den 23-åriga dansken räknad. Under förra säsongen i Björklöven, vilket var hans första, stod han för 25 poäng på 52 matcher och fick förtroendet i det danska landslaget. I år han har mäktat med 18 poäng (varav 6 mål) på 45 matcher.

Men nu verkar det som han får ses sig om efter en ny klubb till kommande säsong.

– Han kommer inte vara kvar och kommer mest troligt att hamna i Oskarshamn, säger en källa.

Den andra källan säger samma sak, men att intressent från Oskarshamn har svalnat.

Vart han kommer att spela återstår att se, men som det verkar kommer det inte bli i Björklöven.

21 kommentarer

 1. bror

  Mycket bra med fortlöpande info nu när säs är slut.Bra jobbat!!!!
  2spelare som ska bort förmodligen redan, som är helt rätt för löven isfall att inte signa.

 2. Rolf

  Är lite kluven kring Felix. Känns som om han har potential, men att han inte fått rätt förutsättningar i år. Ska vi gissa att han spelar i SSK nästa år?

 3. Ffp

  Angående Quist så är det inte troligt att han vill vara kvar i löven. Ryktet säger att han har några intressenter från SHL och ett x antal från HA. Men det skulle väl vara hjärtat för Löven som skulle få han att stanna i så fall!

 4. Tyko

  Sumpar Dalle Quist så har han ju noll hockeykunnande. Blir less som fan när jag läser detta. Quist borde redan nu ha ett nytt kontrakt klart!

 5. Brinken

  Finns i stort sätt inga ”självklara” kontraktsförlängningar i årets löven och det gäller Quist också. Fattar inte att folk kan se honom som en solklar förlängning.

  • Johan

   Enig med dig. Jag förstår inte hypen kring killen. Visst han är snabb och tarvlig fram kraftfullt men ju närmre målet han kommer och ju trängre det blir så framträder hans största brist mer och mer. Han kan inte hantera klubba och puck. I de avgörande momenten tappar han alldeles för ofta pucken eller faller omkull. Om vi vill ha en kille som begränsas till att bara transportera puck ner i zon så visst men sånt brukar ordna sig. Aktuell för SHL? Måste vara hans agent som är inne och trollar. Lika trolig SHL-spelare som Jon.

 6. Robert

  Quist är överskattad och platsar inte i SHL. Han har varit bra i enstaka matcher men sett över hela säsongen en besvikelse. Han är inte en spelare som är bäst när det verkligen gäller som nu på slutet av serien då han bara var dålig. Scheel är inte heller en spelare som jag kommer att sakna. Löven bör rensa ur truppen ordentligt och bygga ett nytt lag.

 7. Ffp

  Kim Karlsson kommer riva sitt kontrakt också om Quist lämnar. Kom ihåg va ni läste det först.

  • Coachen

   Annorlunda att riva kontraktet om inte bästisen får förnyat. Känns ju isf inte som ett helt professionellt agerande i mitt tycke. Har svårt att se det hända och hoppas och tror att Kim är bättre än ett sånt agerande. För övrigt så lämnar ju Quists defensiva arbetsinsats en hel del att önska, finns mycket han skulle behöva förbättra där.

 8. Mike

  Behåll Quist! Han är inte mogen för SHL men är en bra allsvensk spelare och det är i den serien vi håller till.
  Gör inte om tidigare misstag genom att rensa friskt.

 9. Hasse Båth

  Hela laget har varit dåligt!!
  Och Quist har problem med orken ibland känns det som
  Han är också väldigt ojämn men känns ändå fel att inte signa!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.