Hutchings och Meyer

Under kvällen släpptes artikeln på vk.se där jag skriver om att skyttekungens framtid i Löven är oviss och om säsongens första uppgift om nyförvärv till Björklöven. 

Hela artikeln hittar ni här (plus)

Det som står är att enl Alex Hutchings så har han inte har hört något från Björklövens håll men enl sportchef Daniel Johansson och Hutchings agrent Niklas Granberg för de en dialog.

–– Jag för en dialog med agenten till honom. Det är klart att om man gör 22 mål är man intressant för framtiden. Jag tror det kommer sluta med en ekonomisk fråga, det är det som är baksidan med en lyckad värvning. Han har stärkt sina aktier i Sverige, säger sportchefen Daniel Johansson.

Det andra jag lyfter, förutom det som Gustav och jag har skrivit om Ekelund och om Maegaard-Scheel, är att enligt uppgifter ska den danska skyttekungen Nicolai Meyer vara på Björklövens radar. Där vill sportchef Daniel Johansson varken bekräfta eller dementera, men säger att det är en mycket intressant spelare.

Kort efter att jag gick ut med uppgifterna gick även Mr Madhawk ut med att även Oskarshamn och Tingsryd jagar den poängstarka dansken, som har ett förflutet i Malmö.

Så avrundar vi en händelserik förstadag på silly season.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.