Var är Björklöven på väg?

Det blev alltså klart att Kevin Lindskoug inte får något nytt kontraktsförslag från Björklöven på fredagen. Ett besked som ställer frågor om vilken riktning Björklöven är på väg i.

Hade du frågat mig för ett antal månader sedan så hade jag förväntat mig tvärt om. Alltså att Kevin skulle lämna Björklöven, men den senaste tiden när jag pratat med Kevin har jag fått klart för mig att han verkligen velat stanna. Med flickvän i Umeå, en tro på klubben i framtiden, när han trivs i staden och laget så ville han vara kvar.

Lindskoug flaggade till Daniel Johansson för ett par månader sedan att han ville stanna i klubben. Naturligtvis hade han enligt vad jag tror velat ha en löneökning, men Björklöven hade redan räknat bort Kevin från den framtida satsningen så det beskedet hade ingen betydelse.

Hör vad Kevin sa i korta ordalag om det hela här.

Att Björklöven nobbar Kevin Lindskoug utan att ens förhandla om det ger mig bara två alternativ. 1. Björklöven har en målvaktslösning på gång som är riktigt bra. 2. Alla spelare som inte fungerat med Tommy Jonsson är på väg bort.

För mig luktar det som att Tommy Jonsson kommer att vara kvar trots det fiaskot som den gånga säsongen varit. Enda anledningen som jag ser till det stavas pengar. Han har så pass bra betalt att det är för dyrt att köpa ut Tommy Jonsson.

Då är det billigare och enklare att bygga om truppen efter Jonssons pipa. Jag hoppas att jag har fel, men det är känslan just nu efter de här beskeden.

Kevin Lindskoug som tydligt inte kommit överens med Tommy Jonsson är nu borta, även Felix Maegaard-Scheel som bänkats under säsongen är borta. Nu är frågan vad som händer med Jon Palmebjörk, Kim Karlsson, William Quist och Alex Hutchings. De första tre har varit spelare som inte Tommy Jonsson haft så lätt att hantera under säsongen och den fjärde vill ha ganska bra betalt för att stanna. Visst han kanske förtjänar det efter 22 mål, men det är ändå en fråga om Daniel Johansson tycker sig ha råd.

Skulle samtliga dessa spelare försvinna från Björklöven är det verkligen ryggraden som försvinner och vi ser en helt ny skapelse. Frågan är om det är en bra skapelse.

Angående Kevin Lindskoug tror jag att det blir svårt att hitta en målvakt i samma klass som också kan utvecklas vidare. Den här säsongen var strulig när han tvingades stå så mycket och inte kunde utvecklas på träning som i fjol. Då tog Kevin stora steg och han är väldigt ambitiös på att utvecklas vidare och han klickade verkligen 100 procent med Peter Hirsch. Jag tror att Kevin skulle ha accepterat en lön som Björklöven kan betala. Sedan angående Kevins petning under säsongen och rykten om att han ska vara svårt, ha bråkat med lagkamrater och så är det inte bilden jag fått när jag pratat med lagkamrater till honom. Han är en vinnarskalle som ibland brinner lite väl hårt, men laget respekterar honom och han skulle varit en fortsatt tillgång för Björklöven.

Nu går Björklöven vidare i en annan inriktning. Jag är orolig för vad som kommer att hända den närmaste tiden.

60 kommentarer

  1. Per

    Vem kunde på förhand ha trott att det var lättare att byta ut 20 spelare istället för en tränare?

  2. Löve

    Jag är så besviken. Detta är Dalles största misstag. Kevin är 22 år utvecklingsbar och håller en riktigt hög nivå.
    Vi har klagat över Lavanders lön och hur vi skulle kunna använda detta, nu vet vi.. hela skiten kommer att gå åt till en ny målvakt som kanske håller samma nivå som Kevin.

  3. Dan the man

    Helt otroligt, tack och hej inte ens en förhandling. En gammal sanning är ju att det är lättare att byta ut tränare än hela laget men tydligen inte i Lövens värld…

    Tack för allt Kevin för min del hade jag sparkat 10-20 stycken TJ och Dalle för att få behålla dig.
    Kämpa på!

  4. Curre

    Det jag läser i dag är helt sjukt!!!! Är det verligen så att man offrar flera bra spelare för inkompente Tommy J’s skull så är man så nära en skandal man kan komma. Jag har följt Löven i stort sett hela mitt liv (jag hade en svacka under ”finska eran”) och alltid varit optimistisk inför framtiden. Men nu får det banne mig vara nog. Jag och min fru kommer INTE att köpa sittplatser till nästa år, företaget kommer INTE att sponsra Löven nästa år. Kanske 10′ + 100′ är småpengar, men jag kommer inte att betala 1 krona till Tommy J’s lön, och jag vet att jag inte är ensam.
    Tråkigt, men så blir det!

    • Stefan ' Kil '

      Är det nu så att TJ blir kvar då kommer det att kosta föreningen mycket pengar, och då menar jag inte hans lön.

  5. Blue Line

    Hallå! har ni varit på matcherna? Kevin är ingen stabil målvakt, otaliga är dessa enkla mål Kevin släppt in i slutet av perioderna. Med årets begränsade backbesättning har det skapat panik tappat spel och poäng. Tack Dalle för att du insett bristerna i årets lag och rensar ut.

  6. Stefan ' Kil '

    Detta är en stor skam. Rent ut sagt förjävligt. Att inte dessa två inser hur fatalt de misslyckats och vilket fiasko de är ansvariga till. Hade det funnits en uns av självinsikt så hade de tackat för sig och avgått. Du är orolig skriver du, håller med. Detta ser riktigt oroväckande ut onekligen. Inför denna säsong hade man stora förhoppningar. Nästa säsong kommer jag bara hoppas att Löven klarar sig kvar, hur jävla kul kommer det att bli.

  7. Erik

    Fy fan. Pajasförening som gör sig av med seriens bästa målvakt som älskar klubben och vill stanna. Avgå Dalle! Ingen vill ha kvar dig.

  8. Christer

    Du Gustav P : De som nu händer inom laget, måste bara Fagervall vara inblandad i d.v.s om han blir GM !? Så känn lugnet ! Sedan kommer den tilltänkta GM vara mycket inblandad i de taktiska, de är vad jag tror. De är bra om en gasar och en bromsar, sen hoppas jag på en ny ass.tr. !

  9. Roy

    Det är ju värt att nämna att Kevin har haft en i sammanhanget riktigt låg lön, så det handlar ju inte om några astronomiska belopp.

    Ska Dalle, eller vem det är som styr, hitta två bättre målvakter än Kevin?
    Jag vet att det är omöjligt utan en massa tur. Och blir dom kvar om det omöjliga inträffar.

    Jag har aldrig sett något liknande i fungerande klubb. Hit räknar jag inte köpelag.

    Vem ska hjälpa klubben vid ett negativt kval och vem ska spela upp klubben från div1, om nu farhågorna besannas?
    Ska dom ringa Palmebjörk, eller något annat exlöv??

    Värdegrunden som Grönis snackade om?
    Ha ha ha.
    Så tråkigt när man ser allt hända innan det har gjort så.

    Ingen själ inget hjärta. Nya Mif fast utan ekonomiska muskler. Precis som LIF och SSK mfl och nu senast VIK.

    Är det en sådan klubb Björklöven vill ha?
    Räkna bort mig!
    DIREKT!!!

  10. Enskedelövare

    Är riktigt besviken men Dalle har säkert något ”fynd” från Mariestad eller Piteå som är bättre än Kevin…
    Hoppas verkligen att TJ försvinner men anar det värsta att han stannar..

  11. Henrik

    Nu är det färdigt med hockey för min del! Jag har varit på hockey ända sen jag flyttade hit 91, men nu har jag tappat förtroendet. Samt att man får betala hutlösa priser för biljetterna, det är inte värt det. Sportchefen gör självmål.

    Mvh Trogen supporter

  12. svenne

    Seriöst läst i dom senaste artiklarna om att kevin är den bäste sen göte wälitalo bla bla fanfavorit osv. äre bara nyblivna supportrar här eller har alla glömt tobbe lundström,? håller då honom 100 gånger högre än kevin 2 säsonger denna medioker jämnfört med johan mattson som fick lämna, så är kevin helgonförklarad skärp er låt dom bygga laget från grunden så ska ni se att de blir ordning å reda löning på fredag

    • Hmm

      Typ som denna säsong menar du? Eller finns det något som du sett som tyder på att det blir bättre till nästa säsong? Kevin både var och är en klart bättre keeper än Mattsson.

    • Roy

      Du kan väl ringa Tobbe, nu när målvakt saknas?
      Du menar på fullt allvar att man alltid ska räkna in alla målvakter när man plussar för någon ny med potential?

      Den tråkiga nyheten för dig är att Tobbe hade blivit sparkad av TJ, förlåt, Dalle innan han hann spela så länge som han gjorde i björklöven.

      Det kommer aldrig mer bli några ikoner eller kulturbärare, för det finns inget utrymme för misslyckade och hur ska du kunna behålla sådana om SHL dra i dem, när dom blir behandlade som en påse potatis oavsett vad dom gjort i Löventröjan.

      Ha så kul med ditt nya Björklöven av och för idioter. Ni kan ju slå er ihop med SKE och fullborda miraklet från Västerbotten.

      Jag mår illa.

  13. Trotter

    Jag vill bara ha fakta på bordet. Kräver Kevin en rejält tilltagen lön? Då kan jag köpa att han ryker. Vill han ha en normal allsvensk lön för en målvakt som håller bra klass? Då köper jag just nu absolut inte detta. Fast jag räknar med att det är åtminstone en målvakt på väg in som håller i ett lag som vill slåss i det övre skiktet av Allsvenskan. Eller är inte det målet för nästa säsong? Ifall det inte är målet, så bör man nog säga det snarast. Annars blir det bara en massa buttra miner som det har varit denna säsong.

    • Gustav Pettersson (inläggsförfattare)

      Han krävde inget. Det var ingen förhandling. Han fick beskedet att han inte för förlängt innan de ens kom dit.

      • Trotter

        Då vill dom verkligen inte ha kvar honom under några omständigheter. Det känns rätt konstigt faktiskt. Visst han har inte gjort någon riktig toppensäsong nu, men han visade förra säsongen att han kan vinna matcher åt ett lag. Det har han iofs även visat denna säsong några gånger. Ja ja, jag tolkar detta som att det kommer behövas en målvakt som klarar av Jonssons hockey nästa säsong. Alltså någon som klarar av X Antal frilägen och liknande.

      • Christer

        Du Gustav P. kan de va de omvända, att spelare som blir kvar INTE ville ha kvar Kevin av nån anledning ??!!

      • Sven

        Det kryper i Läraren i mig, Gustav. 🙂

        ”VART” är Löven på väg är rätt svenska.

        ”Var” är befintlighet, ”vart” är riktning. Var är du, vart ska du?

        • Gustav Pettersson (inläggsförfattare)

          Haha, det är bra. mina lärare på journalisthögskolan har suckat många gånger över mina sårkliga brister så det är bra att du följer upp deras jobb.

    • Curre

      Kan det inte vara så att Kevin ändå krävde att Tommy skulle bort, och att konsekvensen av detta blev att Kevin måste gå. I så fall ser vi bara toppen av ett isberg på spelare som ”inte erbjuds nytt kontrakt” är jag rädd. Hur ska vi få ihop ett slagkraftigt lag till nästa säsong med Tommy J som tränare? Det är en gåta för mig….

  14. Blue Line

    Varför detta snyftande över Kevin. Tabellen ljuger aldrig. 52 spelade omgångar vårt lag Löven blir 12:a, 160 insläppta mål, med detta mediokra och otidsenliga spelarmaterial från målvakt till sista forward måste det förändras. Kevin är en parantes i Lövens målvaktshistoria, minns Göte, Jörgen, Tobbe

    • Curre

      Men snälla…… Lev i nuet. Kom med ett kontraktförslag på en bättre målvakt för säsongen 2016/2017 istället för att hänvisa till forntiden. Kevin skulle absolut platsa i Löven för nästa säsong, men tyvärr hänger nog detta beslut ihop med vår inkompetente tränare.
      Men om vi nu ska titta bakåt så skulle nog inte Tobbe L ställt upp en enda match om han haft en sån som Tommy J som tränare. Tobbe kunde ställa krav han…..

    • Roy

      Går du enbart på Götes stat i SHL hade Dalle och/eller TJ sparkat honom långt i
      innan han la av. Kolla själv på statistiken och dra dina slutsatser. Björklöven vann och förlorade som ett lag.

      Nu dyker det upp några tomtar som inte kan något om hockey och ska bygga om Björklöven utan själ och hjärta.
      Dina polare. Som riktiga Björklövare kommer få sopa upp spillrorna efter. I Div1 om det går som det ser ut att göra.
      Men var inte orolig jag ska tugga popcorn och skratta. Ni idioter förtjänar detta. Ni förtjänar inte det gamla riktiga björklöven med sunda värderingar. En anrik klubb som håller på att gå i soptunnan.

      Kanske ett nytt namn och klubbmärke är nästa vinnande giv?

      Man kan ju bli tårögd för mindre utan att vara känslig. 40 år förstörs mer eller mindre på en natt. Om man ser till historien. Grattis.

    • Trotter

      En parantes? Antingen så såg du inte Löven förra säsongen eller så är du ärligt talat tämligen okunnig. Kevin är inte en målvakt, just nu, som vinner matcher när laget släpper till frilägen och övriga kontringar HELA TIDEN. Tro mig, dessa målvakter är inte så många. Däremot så vinner han matcher åt ett lag som blir rejält tillbakapressade under 1 period och även 2 perioder. Kolla förra säsongen när vi lyckades vända/vinna matcher efter att ha varit rejält tillbakapressade.

    • C

      Du har verkligen HELT missat poängen i det hela. Kevin är en bra målvakt, en av de bättre i allsvenskan. Man kan inte stå och rädda 4 frilägen per match som det har varit under denna säsong. Sen om du inte vill se det det är helt upp till dig men du har fel såklart. Det konstiga är att man inte väljer att skriva med kevin och ta in en tung kontokurant, då har man 2 bra målisar som kan trigga varandra.

  15. Blue Line

    Håller med Kevin är en bra målvakt, Sundsvall och Asplöven har bra målvakter. Kevin har gjort sitt i Löven. Laget behöver byggas om för att flytta fram positionerna. Att börja bakifrån är en utmärkt start,
    statistik är ingen sanning när det gäller målvakter. Sanningen är att det viktigast är att vinna matcher. Bra målvakter finns det gott om. Nog om detta nu går vi vidare och bygger ett nytt lag för 16/17

    • Trotter

      Det finns ingen målvakt, på allsvensk nivå, som hade räddat Löven denna säsong. Hoppas att du förstår det. Liknande spel nästa säsong så krävs det en målvakt som inte Löven har råd med. Tro mig.

    • C

      Nu är du helt ute och cyklar! Att dra in två medelmåttiga målvakter i det då märks det hur dålig koll du har på målvaktsspel. Man har lagt 0 fokus under säsongen på försvarsspel och Tj har tyckt det är helt normalt att vi släpper till 4 frilägen på en match! Och så ska bara målvakten styra upp det. Nä det behövs en plan som inte funnits. Och det ska tränaren tillföra.

  16. Rogga

    Förstår dom inte att fansen inte kommer att betala för att se TJ:s tempolösa styrspelshockey utan tanke kommande säsong.

  17. Nalle

    Skott på lövens målvakter 2014/2015 = 1550st
    Skott på lövens målvakter 2015/2016 = 1568st

    Defensiv tränare 2014/2015
    Offensiv tränare 2015/2016
    Tycker att 18 skott inte är så stor skillnad.

    Skott av löven på mål 2014/2015=1306st
    Skott av löven på mål 2015/2016=1579st
    Men att vi har skjutit 273 st mer i år är en stor skillnad

    Så vi kanske inte ska lägga så stort fokus på TJ och hans spelide.Utan bara inse fakta att vi har inte haft målvakter som har leverat och då byts dom ut,

    • Gustav Pettersson (inläggsförfattare)

      Intressant statistik, men den säger tyvärr ingen om skillnaden mellan TJ:s och Waltins försvar. Ja, det blev lika många skott på mål, men i Waltins system kom många från utsidan och det svåra var mer att svepa bort returerna för målvakterna. I TJ:s system med hög check och överbelastning drog Björklöven istället på sig betydligt fler frilägen och två mot ettor. Det som gör att det ändå blir samma mängd skott är att Löven haft större puckinnehav denna säsong, men för målvakterna har den här säsongen varit klart svårare att hantera.

      • KimQuist

        Bra av dig , alltså Ergo så har Kevin räddat bättre när skott kommer ur dåliga vinklar men inte då det gäller frilägen, straffar 2 mot 1. Tydligare än så kunde det inte sagts. bra att vi byter bort En diva som har en medioker statistik i de lägen jag förväntar mig att en bra målvakt ska steppa upp. Intresant med samma jämförelse på EX Mattson i Timrå som vi ratade ? nått du kan ordna ?

      • Nalle

        Fel
        Vi har haft 11 minuter mindre puck i år men varit i offensiv zon 26 min mer med puck
        Vi har varit i defensiv zon 22 minuter mindre i år med puck
        Vi varit i neutral zon 16 minuter mindre i år med puck

        Total puck innehav 2015/2016= 3162 minuter
        Total puck innehav 2014/15 = 3173 minuter

        • Gustav Pettersson (inläggsförfattare)

          Menar du på allvar att Kevin haft en enklare säsong och ett bättre försvar framför sig i år?

          • Nalle

            På frågeställningen du tar upp så kan jag bara säga att jag inte kritiserat eller ifrågasatt Kevin. Utan jag har tagit upp att MÅLVAKTERNA inte har levererat, Sen har du säkert rätt i din sak att just Kevin inte haft det enklare och sämre försvar.

            Mitt inlägg var ju bara att bevisa för dig att du hade fel om puckinnehav . Men sen vet alla med lite hockey kunskap att statistik kan ljuga.

            Kevin hade prestationslön så hade det gått bra denna säsong för laget så hade han inte varit billig
            Så det är inte konstigt att dom inte vill förhandla med honom, Men jag tycker att kevin är en bra målvakt i allsvenskan. Men tyvärr visade han redan förra säsongen att pengar betyder mer än utveckling och trygghet när han skulle dra till leksand. All lycka i hans nästa lag,

          • Gustav Pettersson (inläggsförfattare)

            Kevin hade en sett till sin prestation låg lön under sina säsonger i Björklöven. Att han var på väg till SHL ser jag inte som något konstigt. Vilka i Löven förutom Stefan Öhman skulle säga nj till ett SHL-kontrakt? Ingen anklagar Acke när han gick till Örebro. Varför jag menar att det är konstigt att man inte ens förhandlar med Kevin är för att det är svårt att hitta en målvakt som har samma kapacitet för samma pengar. Det är bara så jag ser det.

  18. Trotter

    Nalles kommentar är bra, inte minst av en anledning. Man kan INTE bara kolla på statistik/siffror. Man måste även kolla på orsaken/anledningen till statistiken/siffrorna. Annars kan man lätt bli lurad. Det finns ett politiskt parti i Sverige som ganska ofta slänger ut siffror, som vissa köper rakt av, men som sagt var så måste man kunna se längre än bara en siffra. 🙂

  19. Klara

    Jag tycker det är jättetråkigt att Kevin måste lämna och jag tycker att det är skrämmande att TJ får vara kvar.
    Visst Kevin har inte varit samma målvakt denna säsong som förra men det är inte bara hans fel, när backspelet har legat på botten kan man inte räkna med att han ska kunna ta alla puckar hela tiden! Men han har bra klass, han utvecklas och har fattat tycke för staden och laget – vilket är jävligt viktigt efter en sån här säsong! Det har länge snackats om att vi knappt har några sanna björklöv kvar men det är väl inte så konstigt när de som håller på att utveckla ett gröngult hjärta inte får vara kvar.
    Sen om vi blir av med Palmebjörk, Karlsson och Quist också? Kommer det ens finnas ett Björklöven att heja på eller spela för? Eller startar de bara en ny förening? ”IF Tommy Jonssons Legohockey” – spelar i grått och har spelarkontrakt på tåveckors-basis. Hurra för Umehockeyn!
    Jag är mörkrädd.

  20. Trotter

    En sak borde faktiskt alla kunna hålla med om. Ifall man dumpar/lånar ut spelare som är väldigt populära bland många, t.ex. Kevin och Palme, så är det extra viktigt att det blir bättre efter det. Blir det inte bättre, eller till och med sämre, så har man inte uppnått något sportsligt plus att man väcker ännu mer irritation bland många. Jag ger absolut Dalle en chans att visa framfötterna nu, och nu gäller det att han gör det. Och nej jag är ingen medgångssupporter. Ärligt talat så tycker jag illa om detta tjat om medgångssupporter som dyker upp när många har krav på laget. Jag älskar föreningen Löven, inte nödvändigtvis alla som finns där eller allt som händer.

      • Trotter

        Ja, har jag skrivit något annat?! Och ifall prestationen inte blir bättre av att sparka/låna ut populära spelare, så får man extra mycket irritation på sig.

  21. svenne

    för er som missat det så har modo signat ny målvakt så skulle jag få gissa varför båda målvakterna släpps så är antingen bjurö eller reideborn påväg till löven eftersom dom haft en rätt bra dialog mellan lagen, kan ha helt fel men jag tror det är så det är.

    • C

      Bjurö har kontrakt nästa år och ska han till löven så kan på lån till löven så är det inte mycket att hurra för. Förstår fortfarande inte varför han spelar SHL Han är inte bättre än Kevin, man kanske kan få honom billigt men vad är det bra för? Reideborn är inte heller direkt en supermålvakt som jag tycker varit bra. Lånades till Timrå när vi mötte dom, där var han inte direkt bra. Inte när han lånades till björklöven heller. Vad tror ni han vill ha i lön? 60K för att komma till löven? Då hade man haft kvar Kevin för 2/3 lätt och haft en bättre målvakt.

    • Roger

      Vad har du sett det ? Jag hittar ingen sådan uppgift någonstans och det verkar otroligt att dom offentliggör nya kontrakt innan dom spelat kvalet klart.

  22. Sjöbba

    Oj,
    Jag mår lite illa nu.

    TJ och DJ’s irrfärder är på väg att ta Löven rakt ner i avgrunden, om du frågar mig.

    Förändring i nuläget måste ta sin början i ledarskapet. Lallar man på i samma hjulspår i den delen så är vi i division 1 om 13 månader.

    Kan ingen se det i ledningen? Styr ingen klubben? Kan ingen göra en vettig analys?

    Jag har sett för lite i år för att bedöma Kevin, men målvaktsdelen är ju inte svagaste punkten enligt mig. Den är i båset. Börja städa där.

  23. ABC

    Är det en ny maffia inom Björklövens organisation? TJ och Dalle är totalt inkompetenta! Tydligen verkar styrelsen också vara det som inte märkt det. Detta kommer att bli Lövens fall! Nu kommer sponsorer och publik vända Löven bakom ryggen och inte återvända.
    Nu är till och med JAG less på detta!!! Jag har följt Löven i över 30 års tid. Jag känner att jag SKITER i denna pajasförening nu! Man blir bara ledsen och förbannad!
    Måste vara billigt att sponsorer, föräldrar med barn (Lövens framtid) lämnar Löven bakom sig?
    Kontinuiteten som det pratas om, verkar bara gälla inkompetenta personer…
    Björklöven har SHL som mål. Men ärligt så är det bara drömmare i denna förening och bortamatcher mot Vännäs ligger närmare verkligheten!

    • Stefan ' Kil '

      Prata inte om Björklöven och SHL i samma mening. Vi är sååå långt därifrån att det är helt meningslöst. Kan inte se att vi inom överskådlig framtid kommer att komma i närheten ens.

  24. Peter

    Jag hade ju inte velat byta ut Kevin mot någon av modos målvakter.. Tycker inte det blir något direkt lyft.

  25. Jonas

    Ska bli grymt intressant att följa lagbygget nu när TJ får forma sin spelidé med de spelare som han vill, och om JK kommer in som gm, att Kevin får lämna (han är ju en go gubbe med vinnarskalle) men han tar säkert för stor plats på ett negativt sätt inom laget, sen har vi inte bra stats på straffvinster i år heller, ha tålamod och hoppas positivt på förändringarna, jag känner verkligen bra vibbar, enskilda spelare är inte löven, även om Kevin är kanonkille som bjuder på sig själv.

  26. Christer

    Hörni ungdommar och övriga i denna blogg, ett råd ” sitt stilla i båten ” och invänta positiv information som Inte är långt borta. Tålamod är en god egenskap.

  27. ola

    Om Löven skulle vara tydligare i sin kommunikation beträffande målsättning och vad som händer successivt skulle det inte vara denna nivå på spekulationer. Lövenledningen får helt enkelt skylla sig själva att det är som det är.

  28. Fan sen 64

    Utan Kevin hade löven måsta kvala nedåt för att rädda en plats i allsvenskan. Med det försvarsspel som utespelarna presterade är det fantastiskt att Kevin har så stor räddni ngsprocent. Han räddade ju friläge på friläge i match efter match. Min åsikt är att Dalle bwfinner sig på div.1 nivå. Risken är att han kommer att skapa ett habilt div 1 lag, inte ett bra allsvenskt lag.

  29. matte

    Det måste vara något grymt bra på gång. Kanske Hanses från 13 mil norr över. Dom har ju tre MV nu när Backlund kom.

    Men jag kan hålla med om att det är för jäkligt att dom gjorde sig av med Kevin.
    Jag kommer ringa kansli imorgon och avsluta mitt medlemskap. Åter upptar medlemskapet när Tommy är borta som tränare igen.
    Så jäkla trist.

  30. Johan

    Några nya spelare med intressant bakgrund och en GM in i klubben. Sedan står alla som tydligt deklarerat att det nu får vara nog efter 543 års supporterskap som saliga små ljus och köar in i gemenskapens ljus och värme. Det är bara så och det är lite roande att titta på. Vargen kommer. Jag har förresten hört att Löven undersöker mark för bebyggelse. Arena på G?

  31. Maria

    Söndag kväll nu , känner mig spänd över vilka nyheter som kommer fram i lövens nya lagbygge och blir presenterade i veckan … Ett Löven som i slutändan kommer att vara i stort sett utan lövenprofiler ointressant för mig att se på och jag tror ointressant för sponsorer att satsa på . Synd att inte Tommy förstår att lämna !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.