Quist om framtiden

Sportbladet presenterade under morgonen uppgifter att Björklövens William Quist är på väg bort från klubben – bloggen ringde därför upp honom för att kolla läget.

William Quist gjorde under den gångna säsongen sin bästa säsong i allsvenskan, med 27 poäng på 44 matcher. 26-åringen har fem säsonger i Löventröjan och hans kontrakt med Björklöven går nu alltså ut och nu kan han gå förlorad för Umeåpubliken, det bekräftar han till bloggen.

– Jag har ingenting klart men förhandlar med en klubb i allsvenskan och med en utomlands, jag vet inte så mycket vad Björklöven vill, säger William Quist.

Har du hört något från Björklöven?

– Jag har hört lite och vet inte så mycket mer än vad jag fick höra vid en första dialog.

Vad vill du själv, vill du stanna eller känner du dig mogen att pröva något nytt efter fem säsonger?

– Det är klart att jag alltid trivts väldigt bra i klubben och i staden. Samtidigt har jag varit här i fem år och jag måste se över mitt hus nu när jag inte kan få några klara besked, men inget är som sagt klart, avslutar Quist.

 

 

21 kommentarer

 1. Dan the man

  ”– Jag har hört lite och vet inte så mycket mer än vad jag fick höra vid en första dialog.”

  Undra vad Dalle körde för en härlig första dialog då? Kan inte ha varit helt positiva vibbar som sändes ut där med tanke på att Quist söker ny klubbadress.

  :/

 2. Krille

  Qvist hör ju till skaran spelare som Tommy vill ha bort ..
  Pgr av attityd o gnäll …
  Lucas , Kim nästa till rakning ..

 3. Lasse

  Vad händer i Löven ! Sparka sportchefen nu !
  Behåll Wille han är en kanon spelare och en super trevlig person som sprider glädje i gruppen.

  • PeterNon

   [url=http://keflex.click/]how much is cephalexin[/url] [url=http://buy-amoxil.info/]amoxil[/url] [url=http://diclofenac-75mg.bid/]diclofenac gel[/url] [url=http://buychloromycetinonline.webcam/]chloromycetin without prescription[/url] [url=http://medrol16mg.date/]related site[/url] [url=http://buytadalissxonline.cricket/]tadalis[/url] [url=http://buyampicillin6.top/]ampicillin 500 mg[/url] [url=http://levitra-online.trade/]levitra[/url]

 4. Jan-Erik Brännström

  Den enda klasspelaren vi har som kan dra isär ett motståndarförsvar är William Quist och han tvekar vi för att behålla?? Det visar kapaciteten och kunnandet i vår kontraktsavdelning. Ingen nämnd och ingen glömd. Man blir nästan mörkrädd. Må högre makter vara oss nådiga.

 5. John

  Det här kom ut på diverse fansforum för några veckor sen så det är ingen nyhet.
  Undrar när ni ska börja credda de ställen där ni hämtar den här infon?!

 6. Hasse

  Visst måste tränare och sportcheter också få tjäna pengar och kontrakt ska hållas. Tror dock att om inte dessa herrar tar Löven till minst SHL kval nästa säsong lär det nog som bäst bli ideella uppgifter i LN91 eller nått på den nivån.
  Årets resultat har gjort dom till rikskändisar. Ingen som presterat så här har fått behålla jobbet sedan redline offside togs bort.

 7. Olof

  Det absolut viktigaste spelaren vi har! Ett måste att få behålla honom! Okej. Han har haft skador och sjukdomsperioder men det är ändå värt att förlänga utan tvekan! Han har den överlägset bästa ”högstakapacitet” av alla spelare i löven! Kanske den spelare som också skulle kunna bli en stjärna i SHL om han skulle få vara frisk ett par säsonger utan avbrott! SNÄLLA! SNÄLLA SPORTCHEF! Satsa vidare på Wille!!!!!

 8. Erik

  TJ snackar om ha spelare med fart, och då tvekar Dalle att ge lagets snabbaste spelare kontrakt. Förjävla skumt.

 9. Robert

  Glasliraren Quist är klart överskattad och får gärna lämna klubben. Jag vill se ett helt nytt lag till nästa säsong så fortsätt att rensa Dalle!

 10. Enskedelövare

  Verkar vara väldigt få spelare som faller vår sportchef i smaken.
  Blir en intressant vår/sommar att följa.
  Får vi ett ihopköpt division ett lag när säsongen börjar kryddat med ECHL-spets?
  Hoppas på mer än så.
  Har en känsla av att allt hänger på Fagerwall,ingen spelare vill skriva på innan dom vet hur det kommer att se ut.
  Dom första värvningarna kommer att visa vägen och öppna/stänga dörrar för intressanta spelare.

 11. Löve

  Helt rätt! Rensa på och låt Tommy bygga som han vill forma laget. Annars får vi inte ut hans kunnande. Löven hamnade där pga att de inte jobbade hela matchen och framför allt inte som lag. Byt ut minst 3 femmor , Quist är bland dem. Han är riktigt bra när han gör jobbet men endast just när..

 12. Tyko

  Quist, palmebjörk lär ju bli fler!! Ställ Dalle mot väggen nu! Ska alla trotjänare rensas bort!!!!??? Fy fan.

 13. Gustav

  Angående William känns det som ett hårt och svårt beslut att välja att lämna, men jag tror faktiskt det är rätt för klubben..

 14. Ellge

  Tänk hur Quist kommer att blomma nästa säsong när han kommer till en ny omgivning där han går chansen att trivas igen. Han kanske tipsar sin nya klubb om Kim…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.