Vem kommer att vakta kassen?

Kevin Lindskoug och Andreas Ollikainen fick ej fortsatt förtroende att vakta Lövenkassen till kommande säsong. Så vilka kommer att Björklöven satsa på?

Redan dagen efter att det blev officiellt att Kevin Lindskoug inte fick förnyat förtroende börja komma in tips till bloggen om att Sebastian Idoff skulle vara aktuell. 25-åringen har den gångna säsongen spelat med Briançon i den franska högstaligan och ifjol avslutade han säsongen i Asplöven, efter att ha fått lämna Södertälje. Redan då dementerade sportchef Daniel Johansson ryktet – men i fredags tog ryktet ny fart och jag kollade återigen upp det med sportchefen, och denna gång var han väldigt tydlig.

– Det stämmer inte!, svarade Daniel Johansson via sms.

Så vilka blir det då?

Om jag får tippa så tror jag – om Modo håller sig kvar i SHL –  att Björklöven kommer att försöka knyta till sig Adam Reideborn. Modo har (som ryktet säger) gjort klart med Joacim Eriksson från Dinamo Riga i KHL och då måste en målvakt lämna Modo. Adam började säsongen mycket knackigt och har varit utlånad till både Timrå och Björklöven, men har tidigare visat att han är en mycket kompetent målvakt i hockeyallsvenskan.

Sedan blir jag heller inte förvånad om Adam Werner blir backup-målis. Kopplingen till Mariestad och att han var här denna säsong gör detta till en inte så långsökt gissning.

Uppdaterat kl 10:34

Fick precis detta skickat till mig:

adam

 

10 kommentarer

 1. Gustav

  Och när de misslyckas värva Reideborn kommer de plocka in random div. 1 målvakt och en junior från j20superelit… Att skeppa Kevin var ett misstag

 2. Per

  Tror inte på någon av dem. Hoppas på typ Ragnewall och Viktor Kokman. Moderna målvakter med lite storlek.

 3. Enskedelövare

  Adam Reideborn låter som okey värning men inte som uttalad etta utan då med en tvåa som han får kämpa om platsen med och då känns Adam Werner som ett väldigt osäkert kort.
  Tre matcher i div 1 förra säsongen i seniorsammanhang är väldigt lite.
  Han behöver mer rutin på seniornivå tycker jag innan han blir en stabil målvakt på allsvensk nivå.
  Att dom kastade bort Kevin känns väldigt surt om det blir denna duo eller liknande.

 4. Ola

  Pressen på Björklöven lär inte vara lugn nästa säsong. Går det inte bra från början lär det bli livat och glest bland publik och sponsorer. Satsa på två riktigt bra målvakter, är den i särklass viktigaste spelaren.

 5. Coachen

  Reideborn känns efter sina två nollmatcher mot Leksand just nu som en kalasvärvning!! Skulle vilja se ett målvaktspar som får tävla och sporra varann till stordåd nästa säsong.

 6. Nathalie pol

  Hej! Det var jag som la ut presentkortet på strutsfarmen. Jag vill rätta till era tankar kring detta.

  1. Min familj var här i övik från Gävle i helgen och vi åt på strutsfarmen.

  2. När vi betalade så glömde jag presentkortet. Då tänkte jag att jag kunde sälja detta då det är utgångsdatum.

  3. när jag då la ut presentkortet skrev jag” pga flytt ”så att folk inte skulle tänka att jag sålde något kopierat / fejkat-presentkort.

  4. Jag har aldrig sagt att vi ska flytta till Umeå. Just nu bor och arbetar vi i övik och vet absolut inget annat just nu. Adam fokuserar bara på Modo och inget annat.

  Hoppas ni förstår

  Tack och hej.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.