Lindquist har inte fått något erbjundande

Piteå HC:s David Lindquist har öst in poäng i Hockeyettan de senaste säsongerna och i julas var han och tränade med Björklöven.

På de tre senaste säsongerna har den 23-åriga norrbottningen svarat för imponerande 133 poäng i Piteåtröjan och för drygt två veckor sedan sa sportchef Daniel Johansson att Lindquist fortfarande var intressant. Men något konkret erbjudande har han ännu inte fått av Björklöven.

– Har inte fått något att ta ställning till av Björklöven, säger David Lindquist till bloggen.

För du en dialog med Björklöven?

– Nu har jag inte pratat med min agent på en vecka så jag vet inte riktigt. Målsättningen är att spela i allsvenskan kommande säsong.

Vad säger du om din egen utveckling i år?

– Tycker jag har en betydlig jämnare nivå nu. Mycket av det kommer av att jag känner mig betydligt starkare, vilket märks i mitt spel.

Ni var väldigt nära att slå ut Södertälje, som i går blev klara för allsvenskan. Vad säger du om eran säsong?

– Tycker att laget gjorde en mycket bra prestation, även fast det var tungt att åka ur. Vi var ett mål från att gå vidare mot laget som nu har gått hela vägen, det visar vilka små marginaler det är i den här sporten.

Kollade även läget med hans agent, Gunnar Svensson om hans framtid och om Björklövens intresse.

– Nu har vi så nyligen skrivit avtal så jag har inte hunnit kontakta Daniel, men det är en berättigad fråga med tanke på att han varit och visat upp sig för dem.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.