Messy lämnar AIK

Nu står det klart att Marcus ”Messy” Jonsson kommer att lämna AIK, det hälsar han via sitt twitterkonto.

Sporten har tidigare berättat att Löven är intresserade av värva hem 24-åringen och i går bekräftade han att ett intresse från Löven finns och han själv sa att det skulle vara intressant (Ni kan läsa om det här).

Nu har han meddelat via sitt twitterkonto att han lämnar AIK.

Messy

 

 

6 kommentarer

 1. Gustav

  Hoppas han väljer oss!! Men i och med att hans tjej hade 1 år kvar på studierna (enligt VK’s artikel) i Stockholm får man hoppas han inte väljer Västerås, Almtuna eller Södertälje. Alla med hyfsat pendlingsavstånd till Stockholm

  • Birke Blatter

   Tja, *Messy* har ju redan spelat fyra säsonger i VIK och när han skrev på för AIK så blev han inte populär bland VIK-fansen. IMHO så tror jag inte Marcus vill tillbaka. SSK är ju en möjlighet, men om jag inte är helt ute och cyklar så har han haft Waltin som tränare (i VIK) säsongen 11-12. Vad dessa två tycker om varandra låter jag vara osagt men vad jag vet är att Waltin var ingen favorit bland spelarna när han tränade Västerås. Då återstår Almtuna, men det tror jag att Marcus undviker, jag inbillar mig att han vill spela för en lite större publik (som dessutom inte är djupfryst) än vad AIS brukar locka.

 2. Ulf

  Slantar Dalle upp stora pengar på Messy så är han inte klok. En 3e line bruker at best och förtjänar 24k/mån på sin höjd.

 3. Hasse Båth

  Han vill nog hem igen så han får ladda för brännbollen:)
  Nä hans tjej kanske kan fullfölja studierna här i Umeå
  Han stack ju till VIK när vi blev degraderade
  Har däremot hört att han trivs jättebra i Stockholm
  men hemma är bäst

 4. Olle

  Han är skön han, Dalle! ”Det kommer nog någon trevlig nyhet efter påsken”…

  Påsken 2017 eller?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.