”En kittlande tanke”

Det har varit mycket snack om att Björklövens supportrar vill att laget ska spela i gröna hjälmar, byxor och handskar. Har även fått in önskemål om att kolla upp hur Björklöven tänker inför kommande säsong.

Så jag ringde upp Björklövens marknaschef, Niclas Bornefjord, och kollade läget.

– Ingenting är bestämt hur det blir med färger kommande säsong. Vi har inte tagit tag i frågan ännu men håller just nu på att se över hur tröjan ska se ut nästa säsong.

Är det en kostnadsfråga anledningen till att ni har haft svarta hjälmar, byxor och handskar?

– Ja, men jag säger som min chef – det är en kittlande tanke att byta till grönt.

Så, vem vet. Kanske får ni se Björklöven i mer grönt nästa säsong?

13 kommentarer

  1. Canoah

    Men bara byt! Gör en insamling eller nått. Ställer upp med 500 kr direkt

    Tingsryd har ju råd t.ex….svårt att se att vi inte skulle ha det

  2. mot SHL

    Konstigt att jag som privatperson får höra från Bauer att det inte kostar extra med grönt. Hälsa Bornefjord att jag kan sköta förhandlingarna med Bauer helt gratis då jag uppenbarligen lyckas bättre än löven 😉

    • Erik Åström (inläggsförfattare)

      Problemet med Bauers grönfärg i det ordinarie sortimentet är den är mycket mörkare än den Björklöven har. Om de vill ha samma nyans som på tröjorna måste de specialbeställa.

      • Kirk Hammett

        Det är alltså inte en kostnadsfråga då….utan de personer som bestämmer vill ha grällgröna tröjot bara.
        Vi har haft allt från mörkgröna tlll metallicgröna, skogsgröna, ljusgröna under 70-80-90-talen så varför kan inte den/de som designar tröjan för fansens skull välja en grönfärg som är kompatibel med brallorna?
        Då får vi våra klassiska färger utan att det kostar-kan det bli bättre? Hela föreningen behöver inte byta på en gång kör bara i A-laget…

        Vilket läge att marknasföra sveriges vackraste matchställ igen, detta måste väl ändå en säljare som nya VDn se den enorma potentialen i? Det matchställ vi har nu är en av seriens omodernaste.
        Supporterprylar/t-shirts kan lanseras med svart bakgrund utan att man måste ha svart i matchstället.

        Vi är så många som vill se vårt barndoms lag i våra egna färger.
        Gör rätt.

      • mot SHL

        Det är inget problem med fel nyans. Mörkgrön är bättre än svart. Och samma kostnad. Se tex bilder från när Werner var här. Grymt snyggt ändå.

  3. Olle

    Kan man inte bara beställa allt från Bauer då? Hela kittet! Då lär man ju få mängdrabatt på köpet och dessutom blir grönfärgen i samma nyans. =)

  4. Iceblood

    Skitsamma om det inte är helt 100 rätt grönfärg… Allt grönt är snyggare än svart! Om Löven går dåligt igen så är vi iallafall snyggast!

  5. Carlsson den yngste

    Personligen har jag inget emot svarta hjälmar men tycker det är för mkt gult på de nya tröjorna. Jag kanske är ensam om att gilla lynxdräkterna dock endast färgkombon inte loggan

  6. Västerbotten

    ”En kittlande tanke” Ja, är det så ser man väl som ledning till att det blir av, speciellt om det handlar om färgval och inte pengar…vi har nu haft samma tröjstuk från division 1 med pastellgrönt i 5 år, dags för nytänk, dags att sälja tröjor, dags att växa.

    Mot Sveriges vackraste matchställ!

  7. hg!

    Det är framförallt på bortaplan vi ser så fruktansvärt tråkiga ut. Svart och vitt med typ lika mycket gult inslag som grönt. Den som inte kollar noga måste tro att det är AIK som spelar. Snälla byt tillbaka.

  8. putte

    Färgen Dallas Stars hade för typ 10 år sen ser lite mörkgrön och fin ut, borde passa med nåt sånt till Bauergröna byxor. Sluta jiddra, ge oss helgröna ställ och vit-grön-gula borta.

  9. Blue Line

    Marknadschefen säger, vi håller just nu på att se över hur tröjan ska se ut nästa säsong?? Grafisk profil är inget löven värnar om, nytt utförande på tröjor varje säsong. Tänk om, 1970 års tröja med grönt gult och vitt är det enda vettiga. Lövengröna tröjor, Bauergröna byxor och hjälmar, Bauer gröna axelok.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.