”Det kan jag avfärda som osant”

Jesper Thörnberg har den senaste placerats i Tingsryd – men att han skulle vara klar för klubben avfärdar han bestämt. 

I dagens Sport i VK/Folkbladet har jag och kollega Gunnar Johnson en artikel om Jon Palmebjörk, som nu tränar med Björklöven, och om Jesper Thörnberg.

– Jag har en vecka kvar på rehabilitering av min rygg, men har börja träna med laget och just nu är det fullt fokus på Björklöven och på att göra en grym sommar så jag kan göra min bästa säsong, sa Jon till mig i går.

Jesper Thörnberg kommer från sin bästa säsong i hockeyallsvenskan. 27 poäng på 48 matcher blev det för det 25-åriga smålänningen.

Jesper Thörnberg tränar även han med Björklöven och har fått ett kontraktsförslag av Björklöven, men har även ett par andra erbjudanden att ta ställning till. Uppgifter har också gjort gällande att han ska vara klar för Tingsryd.

– Det kan jag avfärda som osant. Jag funderar som bäst och trivs bra i Umeå. Förhoppningsvis bestämmer jag mig inom någon vecka, sa Thörnberg till Gunnar.

 

3 kommentarer

  1. Tyko

    Bra! Hoppas verkligen Thörnberg stannar! Och sjävklart Jon. Bästa säsong någonsin låter ju som mumma.

  2. putte

    ”– Jag har en vecka kvar på rehabilitering av min rygg, men har börja träna med laget och just nu är det fullt fokus på Björklöven och på att göra en grym sommar så jag kan göra min bästa säsong, sa Jon till mig i går.”

    Vad sa Jon? Är han skadad i ryggen?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.