Matushkins nya jobb

Han spelat för Björklöven, varit tränare och för två år sedan var han också aktuell för att bli sportchef – nu har den gamla OS-backen hittat ett nytt jobb.

Igor Matushkin var inför säsongen 2014/15 aktuell för att bli sportchef i klubben, men valet föll på Fredrik Grönberg. Han tränat Vännäs HC under ett par säsonger och varit verksam i KHL som både tränare och sportchef. Men tidigt i sin tränarkarriär har den forna Lövenspelaren (som var med och slog ut Sverige i OS-kvartsfinalen i Salt Lake City) även varit assisterande tränare i Björklöven, då han säsongen 2005/06 ledde laget tillsammans med Sasja Beliavski.

Säsongen som gick hade han inget hockeyuppdrag men har nu hittat ett nytt jobb. Följande skriver Spånga på deras hemsida:

Igor Matushkin tar nu över jobbet som huvudtränare för Spånga J20 under säsongen 2016-17 samt huvudansvarig fystränare för våra representationslag, A-lag, J20 och J18. Igor kommer även att assistera Gustav Wallner med hockeyklassen i Profilskolan.

6 kommentarer

  1. Nilz

    Tyko är du 10 år eller?
    Har Erik påstått att han är först med nyheten. Han skriver ju att ”Spånga skriver på sin hemsida”
    För den breda skaran som inte är inne på massa andra forum är detta en nyhet.
    Det spelar väl ingen roll vart Erik läst det.
    Fortsätt erat fina arbete med bloggen!
    Nog med korkade kommentarer!

    • Tyko

      Nej 11 år. Menar bara att mycket av det som skrivs i diverse bloggar snappas upp från forumet. Men det nämns aldrig. Forumet får mest bara skit.

      • Erik Åström (inläggsförfattare)

        Finns andra ställen i cyberrymden än Björklövens supporterforum och när har jag kastat skit på den?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.