Här är de övriga juniortränarna

För en tid sedan meddelade Björklöven att Jesper Jäger blir juniorsportchef och J20-tränare – nu kan bloggen berätta vilka som tar över tränarrollen i J18 samt U16.

I J18 är det Joakim Engström som tar över tränarrollen efter Lars Stenmark och Simon Lundström, som tog över efter att Mattias Lund lämnade mitt under säsongen. Under den gångna säsongen var Joakim Engström i klubbens J20-lag och nu ska han se till att laget inte missar J18-Allsvenskan.

– Det stämmer att jag ska träna laget och det känns som en rolig utmaning, annars hade jag aldrig hoppat på.

Hur ska du göra för att inte förra säsongens debacle inte ska upprepas?

– Det är inga konstigheter och det kan låta som en klyscha. Vi ska träna hårt samt att sätta spelidén som Jocke (Fagervall) och Björklöven har satt. Sedan gäller att lämna så lite som möjligt åt slumpen. Vi måste få ihop gruppen men samtidigt utveckla individerna.

I U16 blir det enligt uppgift samma tränartrojka som hade de i fjol. Det vill säga Tomas Jansson, Victor Schill och Johan Sehlstedt.

4 kommentarer

  1. John

    Kul att du skriver om juniorerna, dock synd att du i din artikel om säsongskorten glömde berätta att det var Björklövens vuxenpriser du skrev om, inte om supporterkortets pris, ungdom/barn eller pensionär/student, vilket kan vara nog så intressant att veta att det finns sådana också!!!

  2. Blondinbert

    hur kan man tro att någon skall kunna lita på en ny GM om U16 tränare jämte Stenmark blir kvar efter fjolåret! Får alla styrande ledarpappor också nytt förtroende på nolia med sina yngre söner i äldre lag? Vilken soppa!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.