Lavander öppnar för att bli tränare

Mats Lavander kom ”hem” till Björklöven som en kung – men de senaste tre åren blev inte som han eller publiken hade tänkt. Nu öppnar han upp för att bli tränare, berättar han till Kuriren.

En trasig kropp gjorde att Lavander inte gjorde sig rättvis och han avbröt den gångna säsongen på grund av sina skadebekymmer. Nu berättar han för Kuriren att han fortfarande letar efter en klubb, men det går trögt.

– Just nu är det väl ingenting som är så där jättehett faktiskt. Men vi får väl se, jag kollar läget någon månad till och har vi inte hittat något så får jag nog hitta på något annat. Som det är nu söker jag klubb men har ingenting klart, säger Mats Lavander till Kuriren.

Men någon tränarkarriär denna säsong kommer verkar det inte att bli. Han tackade nej till att bli assisterande tränare i Piteå, men öppnar en dörr för att han kommer ta en tränarroll senare.

– Ja, litegrann har jag ändå funderat på det. Men just nu är det så att jag försöker hitta en klubb för att spela ett år till här. Sen får vi se i framtiden, hittar jag ingen klubb så kan det bli så att jag är med och tränar ett lag.

– Hockeyn ligger mig varmt om hjärtat och det är en bransch som jag känner till bra. Jag tror att jag skulle fungera bra som tränare men just nu är det ingenting som jag funderar så mycket på egentligen då jag är inställd på att spela själv.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.