Linus Boström tillbaka?

Hösten 2014 blev han utfrusen och fick träna med juniorlaget innan han skeppades till Västervik. Enligt uppgifter till bloggen är det nu Linus Boström som förstärker Björklöven från och med idag.

27-årigen Linus Boström skickades iväg från Björklöven efter sju säsonger i klubben under säsongen med Mats Waltin trots att han hade kontrakt. Efter 21 matcher valde Mats Waltin och sportchef Fredrik Grönberg att låta Boström träna med juniorlaget. Det slutade med att han fick spela kvalserie uppåt med Västervik. I den kvalserien och playoff-spelet före gjorde Linus 10 (7+3) poäng på 15 matcher. Förra säsongen blev det 10 matcher och 6 (3+3) poäng för Enköping.

Enligt uppgifter till bloggen tränar Linus Boström med Björklöven idag på grund av laget skadesituation och ska sedan möta sitt gamla lag Västervik i morgon.

Med tanke på hur han fick lämna klubben är det spektakulärt att han plockas in nu, men samtidigt har Linus Boström ett stort Lövenhjärta.

¤ ¤ ¤

Uppdaterat:

Björklöven har rapporterat på tisdagen att Linus Boström och Andreas Vikström ska träna med Björklöven och testas. Därefter tar Björklöven beslut om de ska vara med även i matchen mot Västervik.

Läs mer om detta här.

7 kommentarer

  1. Tyko

    Synd att Dalle inte hade nog med kunskap och värvade Alex Sundström, hade varit lätt topp 3 bland backarna och även kunnat spelat center nu när krisen är total. Intressant med Boström. Han är väl dock förr kass för allsvenskan. Men hjärtat är ju stort så det han lär ju ge järnet.

  2. Keepern

    Såg på Lövens hemsida att skadehelvetet fortsätter, Emmerdal gick sönder på träningen igår och är borta cirka 6 veckor. Vad är det med Björklöven och skador ;(
    Det blir ju inte lättare att ta poäng framöver då Emmerdale väl varit den bästa backen.

  3. Olle

    Jag håller Boström högt och respekterar honom för hans stora lövenhjärta men det här måste vara ett nytt rekordförsök i spektakulärt osexiga nyförvärv. Är tanken att man ska ta in Boström som bänknötare och 13:e forward? Har inte Löven några ambitioner? Vill vi inte uppåt? Varför plockar vi in ÄNNU en energispelare istället för en spelare som gör skillnad?

    Varför alltid alla dessa nödlösningar? Noll tanke på framtiden!

  4. Nu får det vara nog!

    Nu får Fagervall agera och rätta till situationen. Detta är under all kritik och man måste göra sig av med tränare och sportchef omedelbart. Nu klipper jag säsongskortet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.