Löven kommer inte att ta in någon spelare

Björklöven startade säsongen miserabelt men har sakta men säkert börja klättra något i tabellen men någon spelar förstärkning kommer det inte att bli för att lyfta laget ytterligare.
– Vi är jättenöjda med det vi har och letar inga spelare i dagsläget, säger Markus Åkerblom till Hockeypuls.

Markus Åkerblom, klubbens tränare, berättar för Hockeypuls Allsvenskan att han är nöjd med sin nuvarande trupp. Därför tittar inte Löven på spelarmarknaden.
– Nej, svarar Åkerblom bestämt när han får frågan om han vill ha in någon spelare.

Du är nöjd med laget?
– Vi har det lag vi har. Vi satte ihop det i somras med noggrann scouting och kontroll. Vi är jättenöjda med det vi har och letar inga spelare i dagsläget.

Ni kan se hela intervjun här.

 

8 kommentarer

  1. Betalande åskådare

    Oavsett vad så är inte jag jättenöjd med det lag vi har på isen. Då har jag för all del inte scoutat det själv men jag är med och betalar för att se slutprodukten som dessvärre inte är vad jag förväntat mig. Antingen så förstärker man eller så får jag sänka mina förväntningar alternativt sluta betala för att se eländet. Jag kan inte riktigt se varför jag ska sänka förväntningarna så då återståd alternativ ett och tre om inte detta lag höjer nivån rejält.

    Tror inte att jag är ensam om att tycka så. Det kan vara något för Löven att fundera på. Allt handlar inte om att de som jobbar med det ska må bra och ha kul på jobbet. Som Mickey Magic en gång sa; vi lever i en resultatinriktad bransch. Prestera eller förstärk så att man kan prestera så blir förhoppningsvis alla glada och nöjda. Att kanske nå en åttondeplats är inget annat än ett renodlat fiasko. Det hoppas jag att Löven också förstår.

    Björklöven bör slåss om topplatserna om man ser till de resurser som finns att tillgå. Det är inte klädsamt att seriens populäraste lag år efter år ska harva runt i botten.

      • Svar

        21 poäng på de senaste 15 är en bra början. Laget behöver fortfarande spetsas till om vi ska kunna nå en topplacering. Just nu är vi knappt inom playoff med en match mer spelad än många andra. Vi ska inte kriga om den åttondeplatsen. Vi ska kriga om uppflyttning till våren. Med en förstärkt trupp så kan vi förhoppningsvis också göra det. Där är kraven och förhoppningarna.

      • 08

        Med ett målsnitt på 2,0 hela säsongen hade vi legat på plats 1-3 idag. Förändringen som behövdes gjordes efter match fem. Att vara bäst i serien måste ändå duga för de flesta. Eller tydligen inte?

        • Per

          Utan att vara den största party poopern i stan så finns det väl kanske en risk att vi inte kan upprätthålla nuvarande snitt över hela säsongen. Löven har en historik av att vara streakiga och just nu så är vi inne i en positiv streak.

          Resonemanget att tro att vi ska hålla 2p/match är lite samma som de som tror vi typ är bäst i Sverige de år vi vunnit mot SAIK på försäsongen. Det är naivt. 🙂

  2. Enskedelövare

    Jag blir orolig om det är sant.
    Isåfall beror det på att ekonomin är ansträngande och säger i princip detta i klartext.
    ”Vi har det lag vi har och väntar inte på någon frälsare”
    För vore plånboken större så skulle han givetvis värva för det behöver vi.

  3. Knutte

    Med tanke på utgifter för en sparkad tränare som har en otroligt hög månadslön samt en GM till också en hög ersättning finns inget ekonomiskt utrymme att ta in nya lirare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.