Löven nötte powerplay

Björklöven tränade idag mellan 11-13 och powerplay var med på agendan. Delvis nya uppställningar.

Så här såg Björklövens två powerplay ut:

PP1: Stefan Andersson, Cody Murphy, David Lindquist, Axel Ottosson, Joakim Högberg.

PP2: Lukas Ekeståhl-Jonsson, Jakob Andersson, Kim Karlsson, Jesper Thörnberg, Lucas Sandström.

Enligt rapporter ska David Lindquist och Axel Ottosson haft lekstuga i powerplay på träningen. Personligen gillar jag Cody Murphy som back i spelformen.

Noterbart att Kim Karlsson spelar powerplay. Han går direkt från en lång frånvaro in i hetluften. Det blir intressant att se hur mycket han orkar spela. Totalt sett två intressanta formationer.

¤ ¤ ¤

Angående Björklövens träningar så kommer det träningsrapporter inom kort här i bloggen. Jag ska skärpa mig där. Markus Åkerblom har lett träningarna på slutet när jag varit där och enligt de rapporter jag fått. Det har varit långa träningar med väldigt mycket fokus på man mot man situationer. Träningarna har varit väldigt taktiska och detaljrika mot spelet. Idag körde de t.ex. ett långt pass med styrspel. Det är väldigt stor skillnad mot Tommy Jonssons träningar. Nu andas det detaljer.

¤ ¤ ¤

Mitch Walls vara eller icke vara har varit det sista dygnets följetong. Daniel Johansson dementerade förra veckan Björklövens intresse till kollega Åström, men nu skriver MrMadhawk att det står mellan Björklöven och AIK och Löven4ever skriver att han är klar.

En källa till bloggen skrev idag. ”Han är klar. Det presenteras inom kort”.

Vi får se om han har rätt. Det vore ett riktigt bra tillskott, faktiskt exakt vad Björklöven behöver i powerplay. Själv kan jag känna att det är samma spelartyp som Alex Hutchings. Då borde Björklöven ha plockat honom redan tidigare. Ska det vara något som väger för Wahl är det att han kanske kan vara hyfsat billig då han lär han köpts ut i Finland. Oavsett lär vi veta inom kort.

3 kommentarer

  1. greger

    Wahl lär vara billigare då han köpts ut från kontraktet i Finland. Dessutom är det sent på säsongen så han går väl som artistare

  2. P2

    Varför köptes Wahl ut? Ett mål är ju förstås inte så mycket för någon som ska producera poäng, men varför gick han dåligt? Hamnat i frysboxen, eller har han varit ute och partajat och gjort sig omöjlig?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.