Karlsson: ”Det var omvälvande”

Kim Karlsson gjorde comeback i Södertälje för Björklöven och redan i första matchen fick vi hålla andan när han fick en smäll i andra perioden.

Det var i andra perioden som han fick en smäll och blev liggande nere i hörnet.

–  Det var lite skrämmande, men det gick bra tror jag. Vi får se ikväll. Det kommer ju inte direkt efteråt. Vi får se.

Hur var det att spela igen?

Det var roligt, omvälvande. Det var tufft och jobbigt, Det kändes bra i första, men lite soppatorsk i andra och tredje. Jag ville nog lite väl mycket. Efter så här länge är det speciellt att kliva på igen.

Hur var det att gå in direkt i första matchen och spela många minuter och även i powerplay?

Det var ändå det jag ville,m enligt planen. Det hade inte passat mig att spela något ströbyte utan jag ville in i det på en gång. Jag hade inte så höga förhoppningar, men som matchen blev med 2-0 kunde vi andas lite. Det passade mig ganska bra.

Vad säger du om eran insats som helhet?

Vi har mer att ge så att säga. Vi vinner 3-0 borta mot Tälje och det är inte kattskit. Det får vi ta med oss. , men vi är för ojämna och måste hitta en bättre lägstanivå i vårt spel. Vi har lite att jobba på, men tar vi treor när vi inte lirar som bäst är den ändå okej.

Ni har haft en del problem i powerplay. Det blev två mål idag, men vad är det som ska till i den spelformen för att det ska börja flyta?

– Vi har kört en träning i powerplay så jag vet inte vad du kan begära. Får vi lite mer tid på att nöta kommer det att ge sig, men sen gör vi ju två idag så för att vara dåligt är det rätt bra. Men om jag får bestämma ska vi ha ett powerplay med positionsbyten, bra puckrörelse och många avslut, men vem vill inte det.

2 kommentarer

  1. Pingback: Kaffe, kaka, fyra raka | Lövenbloggen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.