Tredje centern skadad

Tobias Hage och David Lindquist var skadade inför matchen. I slutet av matchen mot Modo skadades även Axel Ottosson. Han blir borta ”ett par veckor”.

Axel Ottosson spelade inte en sekund i förlängningen mot Modo och ha tog ingen straff. Förklaringen. Han skadades under matchen i överkroppen.

– I dag fick vi en till skada, på Axel Ottosson. Det börjar bli tunt på centersidan, men vi har många spelare som kan gå in och hjälpa till. Just nu känns det bra att vi har en bred trupp, säger Markus Åkerblom till min förra kollega Emanuel Otterhall på expressen.

Hur är läget med Axel?

– Han blir nog borta några veckor. Det är en överkroppsskada.

¤ ¤ ¤

Nu är alltså Björklöven nere på två ordinarie centrar i Stefan Öhman och Kim Karlsson, tre med reservcentern Nicklas Johansson. Andreas Vikström är också center, men känslan är att Löven måste värva in någon till onsdagens match mot Karlskoga och för de närmaste veckorna. Viktor Ekeståhl-Jonsson ligger nära till hands om Löven inte hittat ”rätt spelare” som de pratat om.

5 kommentarer

  1. Johnny

    VEJ har du nog rätt i Gustav och att de sedan måste landa ”rätt spelare” inom kort. Sedan undrar man ju när och hur Ottosson blev skadad, och vad det är för överkroppsskada?

  2. Tyko

    Fy fan, nu är det kris. Fixar inte dalle två spelklara centrar till på onsdag kommer det garanterat bli torsk mot BIK och jag tror tyvärr att ett litet ras kommer att komma i tabellen. Håller inte att gå på så få kvalificerade centrar. Sen att Åkerblom tjatar om din fantastiska trupp, det börjat bli lite ledsamt att höra på, även han vill väl ha en fungerande centersida? Lite feg tycker jag allt han är i sina kommentarer när det gäller det mesta.

  3. Enskedelövare

    Man behöver inte leta utomlands för en bra center men det kanske blir billigare att ta in en på artistkontrakt än att köpa exempelvis Kirunas mest producerade center,Marcus Fornell(22år)
    http://www.eliteprospects.com/player.php?player=37047 eller Huddinges Måns Kruger (24år) http://www.eliteprospects.com/player.php?player=20051
    Lån är förstås billigare och då är det lönekostnaden men frågan är om det finns så mkt kvalité på det som finns att låna,bredd-lån finns det mängder av givetvis.

  4. svampen

    Truppen kan väl omöjligt vara bred med dessa spelare skadade?? De kan väl på fullaste allvar inte mena att Nicke Johansson och Vikström klarar av att ersätta de kvaliteter som Linkan och Otto har.

  5. Keepern

    Varför inte plocka in Anton Toolanen igen, han är väl uppsatt på röd övergång om jag inte minns fel och
    han funkar väl både som center och på en kant.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.