Öhman sämre än vi trodde

Stefan Öhman har saknats den senaste tiden på grund av sjukdom, men det inte så många vetat om är han har varit väldigt dåligt, men som tur är har det fått en snabb vändning.

Stefan Öhman var sjuk även för någon månad sedan och spelade match och tränade någon träning trots detta. Detta har gjort att han har dragit på sig ännu en infektions i kroppen. I början misstänkte läkarteamat att han dragit på sig antingen twar eller hjärtmuskelhinneinflammation, vilket han också varit och tagit prover för.

– Som tur var hade jag inget av detta. Jag spelade tidigare trots sjukdom och vilade kanske lite för lite, vilket jag har fått ingen nu. Jag har under en längre tid känt mig sämre och sämre. Eftersom det är så pass länge kvar av säsongen så sa vi nu att jag vilar en längre tid för att inte riskera något mer. Om allt går som det ska är tanken att jag ska börja träna igen nästa vecka, säger han till bloggen.

Även Björklövens läkare, Marcus Bohlin, har samma tidsplan.

– Det går åt rätt håll och vi hoppas på att han kan vara tillbaka nästa vecka.

2 kommentarer

  1. sven

    Såg nu att luleå vill sparka amnér, riv kontrakt med bull eller wiktström och fixa någon sponsor (tror inte det är nått problem poängbästa back i allsvenskan förra året i leksand) för vi behöver fan en back

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.