Stefan Öhman tillbaka

Björklöven tränade för sista gången i Umeå innan avfärd på söndagen. Nu är laget redan på väg till Oskarshamn för tisdagens match med kapten Stefan Öhman tillbaka i laget.

Det är brukligt att Björklöven åker dagen innan när de ska till Oskarshamn då orten ligger lite marigt till. det handlar om bus från Arlanda och har ofta åkt via Norrköping. Så även denna gång då de tränar där 14.30-15.30. I morgon värmer Björklöven 11.40 i Be Ge Hockey Center i Oskarshamn inför matchen.

Klart på skadefronten är att Stefan Öhman nu är tillbaka i spela. Det betyder att endast Tobias Hage och David Lindquist saknas. Laget kan alltså mönstra fyra centrar i form av Zach Hamill, Kim Karlsson Axel Ottosson och Stefan Öhman. Det är första gången på nio omgångar som laget kan göra det.

Nytt på skadefronten annars att Austin Farley fått ett skott på foten och missar matchen. Emil Wikström har problem med axeln och Christian Bull går in som sjundeback.

5 kommentarer

  1. Dan the Man/nr 13

    Härligt med Öhman tillbaka! Men har Axel Ottosson klonat sig? Står att han både är borta skadad och åter som center på isen? :-O

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.