Uppgifter: Tar målvakt från Luleå

Nu åker Adam Werner till J-VM, vilket betyder att Björklöven endast har en målvakt i truppen. Men enligt uppgifter till bloggen har Löven varit överens med Luleå under längre tid att få låna in en målvakt. 

Målvakten det handlar om är junioren Oscar Masiello, som har spelat pojk- och juniorhockey i Löven, men som flyttade till Luleå när det var dags för hockeygymnasium.

Enligt två oberoende uppgiftlämnare har Löven nu varit överens om att de ska få låna honom under en tid. Så varför har de då inte presenterat det hela?

Har Luleå fått kalla fötter då de också har en J-VM-målvakt som lämnat laget vilket gör att Löven är på ruta ett? Eller är det Björklöven som fått kalla fötter och efter de senaste matchernas målkavalkad bakåt så vill de ha ett säkrare kort?

Så om vi får se Masiello i Löventröjan återstår att se. En som vi inte verkar få se i alla fall är David Lindgren, varken han eller Teg har hört något.

Bloggen har sökt sportchef Daniel Johansson under dagen utan framgång.

Målvaktsfrågetecknet rullar vidare.

3 kommentarer

  1. Löve

    HÄRLIGT!
    En junis… precis vad vi behöver för att säkra upp målvaktssidan.
    Kan ge Dalle att han lyckats med ett par värvningar men som back och målvaktssidan ser ut kan man inte ge honom mer än ett fett underkänt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.