Nyhet kl 14:00

Strax före lunch presenterade Löven att de kommer släppa en nyhet kl. 14:00 – så vad handlar det om?

Det mest logiska vore att de kommer presentera en målvaktslösning. Eller rättare sagt det borde vara det. Men man kan aldrig vara helt säker. Loven4ever skrev på twitter att nyheten skulle vara betydligt större än så.

I går berättade bloggen om att Löven tidigare var intresserade av att låna Oscar Maisello från Luleå, men det kortet verkar av olika anledningar vara avskrivet, som jag skrev i går.

Nu verkar det som, om jag får tro två uppgiftlämnare, att det är Linus Fernström, som började säsongen i HK SKP Poprad i den slovakiska ligan och dessförinnan har fyra säsonger i SHL, som är huvudspåret men att även Kalix Christoffer Rifalk ha diskuterats flitigt.

Sportchef Daniel Johansson vill varken bekräfta eller dementera uppgifterna om Fernström.

– Vi har kontakt med många målvakter, säger han kortfattat.

En sak som vi kan vara helt säkra på är att det var Tegs SK:s David Lindgren som stod på dagens träning.

– Det får vi se, kan bli en annan målvakt, svarar sportchefen på bloggens fråga om David kommer vara med till morgondagens match.

* Bloggen har sökt Linus Fernström, utan framgång.

***

Ja, ett rykte är alltid ett rykte, men ingen rök utan eld.

En kommentar

  1. Per

    Floppvarning på Fernström. Bra CV men ganska osexiga siffror. Dålig i Karlskrona ifjol och sidelinad när de tog in Honken som räddade sem kvar. Bara fyra matcher i år innan han flyttade hem från Slovakien.

    Självklart bättre än Lundström men tveksamt om det är tillräckligt för att styra upp vår defensiv. Volden/Dansk hade känts betydligt roligare. Rifalk är för otestad för att kastas in men hade varit intressant för nästa säsong.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.