Hage: ”Bara glad att vara tillbaka”

Tobias Hage har varit skadad i sin axel sedan 4 November, på onsdagen gjorde han comeback. Så här sa han om den.

– Det var väl så där från min sida och speciellt var det ingen bra insats att vi tappade spelet så och förlorade, men för mig personligen var jag mest bara glad att vara tillbaka och kunnat spela igen, säger Tobias Hage.

Han spelade som forward tillsammans med Axel Ottosson och Joakim Högberg och det var just skadade axeln som gjorde att han spelade forward och inte tekade, trots att Hage före skadan varit seriens bästa tekare.

– Vi vill spara den lite från början så då gick jag som forward, men jag kommer nog att gå som center när det känns helt bra, säger Hage.

Hur känns skadan just nu?

– Axeln känns bra. Jag spelar med ett skydd som ska säkra lite och det stör mig inte. Man är lite rädd efter att varit borta så länge, men just nu känns det inget.

Blev du borta längre än du hade trott?

– Rehabben har gått precis som den ska, men jag hade ändå hoppats att komma tillbaka tidigare, så det var lite frustrerande när det drog ut på tiden. Det blev ganska länge tilllslut som jag var borta.

Hur är din fysiska form tycker du?

– Jag har ju bara varit på is med full kontakt ett par träningar så jag är lite ringrostig, men jag har varit på is i en månad utan kontakt så flåset är det inget fel på. Det ska gå snabbt att komma i bra matchform.

 

En kommentar

  1. Ronny Edvardsson

    Kval till att hänga kvar, närmar sig igen….bara SSK och VIK bakom oss, ett litet tag till Bara. Möta Asplöven, Troja, med mera….från Div. 1.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.