”Alla åkte skridskor som galningar”

Joakim Fagervall hade sin första träning med laget på fredagen och enligt rapporter så åkte spelarna skridskor som galningar.

– Ja, det var högre tempo än jag sett på ett tag, säger en rapportör till bloggen.

Niklas Pavel som varit bänkad på slutet spelade med Stefan Andersson, Kim Karlsson spelade med David Lindquist och Joakim Högberg och transatland-kedjan ser ut att få stanna som den är.

– Tobias Hage har varit sjuk så vi räknar inte med honom, sa Fagervall om truppläget till kollega Micke Bergstedt idag. I övrigt avslöjade han inget  om laget. Björklöven tränar också under lördagen 10-11.30 samt värmer 09.30-10.30 på söndagen innan laget fastställs.

Några stora förändringar kunde bloggens källa inte se hur laget spelade rent taktiskt, men det kommer att spelas styrspel mot Mora, det är en sak som är säker.

– Fagervall var positiv men pådrivande och lade fokus på fart och fysik, men det var en del styrspel också, säger bloggens rapportör om träningen.

4 kommentarer

  1. Keepern

    Riktigt roligt att läsa, man är sjukt taggad för matchen på lördag hoppas och tror att det kan bli en nystart ( igen ) för den här säsongen. Hoppas det kommer mycket folk till hallen och att GD levererar som bara dom kan då kan det blir riktigt roligt på söndag.
    Till sist måste jag säga att vad roligt det är att höra Jocke i intervjuer han är grym tydlig till skillnad från sina föregångare och för an del dom flesta tränare överhuvudtaget. Lyssna på detta !
    http://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasterbotten/fagervall-hittar-vi-en-nyckel-kan-vi-vanda

    • NiW

      *haha*
      Vilken slutfråga!
      Härligt svar, Joakim!
      Ge järnet nu.. Bära eller brista!
      Oavsett hur detta nu gå framöver kommer jag finnas vid de grön-gula färgerna!

  2. Sailorn

    Aha, grundfelet med Björklöven är alltså att de inte kunnat åka skridskor innan eller?

    Tycker att hockeyspelare verkar vara ett lite ”halvkorkat” släkte som ända upp i de högre divisionerna inte kan åka skridskor eller, är de bara tortsiga som småungar ,eftersom de inte gör som deras tränare säger.

    Sanna mina ord, det blir inte bättre med Fagerwall, inte sett att han har några större meriter som tränare.

    Alla skriver om kontinuitet när det gäller Löven, och det är helt riktigt, men varför skriker Ni då så fort om att sparka tränarna??

    Se på de lag som lyckas bäst, Frölunda,Skellefteå,Växjö, de har kontinuitet även om det går lite trögt ibland.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.