Björklöven stängde in sig

Björklöven stängde in sig i omklädningsrummet i 20 minuter efter matchen mot Västerås. Ut kom de på andra sidan strecket.

Inte ens mattisarna fick komma in. Det var därför det dröjde så länge med intervjuer.

Men ni har dem här:

Fagervall: ”Alla måste köpa in”

Öhman: ”Håller inte längre”

”Det har varit ett mönster ett tag”

Pettersson: ”fagervall måste värva en back”

Vi kan kort konstatera att Björklöven är riktigt illa till just nu. Att det måste hända något med spelet, men sättet att förlora matcher, men backuppsättningen. Annars blir det kval.

För den som undrar så utgick Austin Farley med någon smärta i knäet och ska undersökas av läkare. Oklart om det är illa eller inte.

Jag återkommer från hotellet i Västerås med en grundlig genomgång av matchen och slutanalys strax.

2 kommentarer

  1. Keepern

    Håller med om allt i din krönika men jag tror att vi måste in med minst två nya och väldigt bra defensiva backar om vi ska kunna undvika negativt kval. Och helst även några forwards också för som du skriver så får det inga konsekvenser om man är dålig och det i sin tur har ju att göra med att vi sitter med för tunn trupp. För vad ska Fagervall göra han kan ju inte bänka och sitta kort om folk !
    Tror att det på sikt typ nästa säsong blir bra med Fagervall vid rodret om han klarar av att hålla laget kvar vilket jag tror och hoppas.
    För övrigt så var the teddybear Fredriksson inne på fyra !! mål bakåt ikväll.

  2. AE

    Vi har en tvåvägsback i Emmerdahl. En back med defensiva skills i Pavel. Två offensiva kort i LEJ och JA. Resterande har varierande färdigheter men gemensamt är att de inte duger i någon riktning.

    Får ge Fagervall att det bitvis börjar se lite bättre ut men klart det blir svårcoachat när backsidan ser ut på detta sätt. Detta har varit tydligt ända sedan Dalle stolt stängde backsidan med Fredriksson. Det var inte vad som behövdes för att göra den komplett om vi säger så.

    Det är bara att bita i ett surt äpple och öppna börsen. Minst två backar som kan spela i båda riktningarna behövs. Fint om de kan äta 23-25 min match. I så fall bör vi åtminstone klara ett negativt kval.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.