Fredriksson får gå

Nu börjar Fagervall att agera i sin roll som sportchef. Istället för att placera någon back på läktaren har SImon Fredriksson skickats till Norge.

– Då Mikko Pukka och Linus Högberg anslutit till laget hamnar Simon Fredriksson i ett läge där han hade fått begränsat med istid. Därför har vi valt att släppa Simon till norska högstaligan där han kan få kontinuerlig speltid, säger Björklövens tränare Joakim Fagervall till Björklövens hemsida. 

Fredrikssons nya klubb är Sparta Sarpsborg som lånade Jon Palmebjörk förra säsongen.

Ett bra beslut tycker jag. Björklöven har åtta backar utan Fredriksson och han har presterat på allt för låg nivå under säsongen. Att nu kunna få bort hela eller en del av lönen då Sparta ville ha Fredriksson gör detta till ett mycket bra beslut av Joakim Fagervall.

Både Pukka och Högberg är för övrigt spelklara mot Tingsryd.

 

4 kommentarer

 1. Kungsholms-Ubbe

  Bra jobbat ! Fantastiskt att det finns någon som vill ha # 55 under pågående säsong. Nu håller vi tummarna för våra nyförvärv och att det kan bli en nystart för vårt sargade gäng. Vad vore bättre än att ta en ”grisseger” på bortais mot Tingsryd, där vi i princip aldrig tar poäng. En riktigt äckligt, disciplinerad defensiv med kontringsspel förväntar jag mig.
  Nu vänder det !!!

 2. Kungsholms-Ubbe

  Mikko Pukka verkar vara en skön lirare. Jag såg intervjun på Lövens hemsida och han verkar ju hur cool som helst. Vi vinner imorgon. Bara att spela:)

 3. Janne

  Förr i tiden gjorde det ont för motståndarna att ta sej in i Lövens zon och laget försvarade blålinjen stenhårt. Nu är jag glad om Löven lyckas spela enkelt sarg-ut i försvarszonen och hjälpa målvakten när han släpper returer. Men som sagt…det gör inte ett dugg ont att härja runt i Lövenzonen vilket självklart blir roligare för alla lag som vet att det gröngula självförtroendet är rejält under isen. Undrar vad Faggy tänker om detta?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.