Norberg med till Tingsryd

Björklöven får inte tillbaka några spelare till matchen mot Tinsgryd. Det är utgångspunkten efter dagens träning.

Mikka Pukka och Linus Högberg har tränat med laget i två dagar nu och formerar ett helt nytt backpar för Björklöven. Joakim Fagervall sa efter träningen till kollega Johnsson att han ”tar beslut i morgon vilka som spelar”, men utifrån träningen så spelar Pukka med Högberg, Jonas Emmedahl med LucasEkeståhl-Jonsson och Niklas Pavel med Stefan Andersson. Jacob Andersson blir alltså sjundeback. Återstår att se om Fagervall gör några sena ändringar.

På forwardssidan så hoppades Fagervall i lördags att Austin Farley skulle vara tillbaka snart med ett skydd, men han ser ut att bli borta ett par veckor på grund av smällen mot hans knä. Jesper Thörnberg är dock på is utan kontakt och är spekulativt från min sida 14-18 dagar från spel. Isak Stenlund-Ädelgran har fortsatt att varit sjuk och därför är det i utgångspunkt samma kedjor som senast när Björklöven åker till Tingsryd som gäller.

Alltså får 17-årige Emil Norberg chansen igen.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.