Pavel sjundeback i Tingsryd

Björklöven har släppts laget till kvällens match mot Tinsgryd och noterbart är att Niklas Pavel är sjundeback och att Stefan Andersson spelar med Jacob Andersson.

Björklöven reste söderut redan i går och har värmt idag på förmiddagen. Efter det har Joakim Fagerall presterat sitt lag:

Linus Fernström (Adam Werner)

Jonas Emmerdahl – Lukas Ekeståhl-Jonsson

Mikko Pukka – Linus Högberg

Stefan Andersson – Jacob Andersson

Niklas Pavel

Cody Murphy – Zach Hamill – Nicklas Johansson

Joakim Högberg– Kim Karlsson – Emil Norberg

Lucas Sandström – Tobias Hage – Axel Ottosson

Marcus Jonsson – Stefan Öhman – Mattias Granlund

Alltså precis som väntat förutom att Jacob Andersson tagit Niklas Pavels plats. Det känns skakigt med två så pass offensiva backar som Andersson/Andersson tillsammans.Mikael Kassman har dock skrivit i Björklövens inoficiella forum gröngult att Björklöven spelar på sju backar i den här matchen. Vi får se hur det kommer att se ut.

Linus Fernström står i målet igen. inget konstigt alls, han har varit bra i mina ögon.

7 kommentarer

  1. Kungsholms-Ubbe

    Håller med Gustav angående Andersson/Andersson. Nog känns Pavel en smula bänkad även i Fagervalls styre ?! Konstigt att inte kombinera en defensiv back med en offensiv back. Det blir nog ingen Niklas Pavel i Löven nästa år ?! Det måste finnas orsaker utanför isen som får honom att bli sjunde back.
    Nicke i förstafemman känns som ett skämt !!! trots skador. Ottosson får gärna sätta en balja men allra helst Mikko Pukka (defensiv back) som visar vägen framåt.

  2. Levin

    Nicke är kanske inte en lirare för första linan, men tycker ändå det känns rätt. Det är sällan han som ska stå för det offensiva pådrivandet utan kommer nog fungera som ett bra komplement då han är en av få som alltid gör det defensiva jobbet till 100%. Håller tummarna att han hittar tillbaka till sin form där han känns väldigt jobbig att möta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.