Bekräftat av Löven med Sundström

Efter förlusten mot Vita Hästen bekräftade Björklöven att Alexander Sundström vänder hem. Dessutom namnges två spelare till.

– Vi vill bredda backsidan inför avslutningen och dessutom kan Alexander användas som både center och ytterforward. Vi kommer få nytta av det stora lövenhjärta som Alexander besitter när vi går in i säsongens slutskede, säger Björklövens tränare Joakim Fagervall till klubbens hemsida om Sundström.

Målvakten David Lindgren och backen Adam Berglin från Teg har namngivits och kan därmed ta steget till Björklöven, men sedan inte tillbaka till Teg om Björklöven skulle behöva det. Båda spelarna har tränat med Björklöven under säsongen.

2 kommentarer

  1. Per

    Kan du inte intervjua vår käre lagkapten Gustav? Hur ser han på vår säsong och det som är kvar? Brinner han för uppgiften? Lagkaptenernas lagkapten som Lückner brukar säga.. Han är tillsammans med de andra veteranerna de största hängskallarna i Löven och en stor anledning att vi förlorar så många matcher på ren inställning. Inte första gången som vi ”inte stämplar in”…

    Jag tror att Öhman skulle må bra av att bli av med C:et så han kan fokusera på sig själv. Om vi nu värvat den stelopererade Sundström så kan väl han lika gärna ta över C:t?

  2. Plutten

    Vi får hoppas på att breddning räcker för att hålla oss kvar. Hoppas att alla inser att detta, oavsett ifall vi håller oss kvar, är ännu en fiaskosäsong. Frågan är hur länge man kan ha ett lag med bra förutsättningar för att bli ett topplag, men ändå misslyckas, innan folk i allmänhet slutar bry sig. Fast Lövenfansen i stort hängde ju kvar helt ok i ettan, så detta kommer nog fortsätta även framöver. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.