Tyst från Björklövens sida

Det händer grejer sista dagen på transfermarknaden, men än så länge inte i Björklöven.

Björklöven, och även de andra lagen i allsvenskan, har en speciell situation med match den sista dagen på transferfönstret. Skadar sig någon där är det kort om tid att förstärka.  Dessutom i Björklöven så är Jokaim Fagervall som står i båset även sportchefen som ska värva.

Björklöven letar spelare, men som många sagt är det ovanligt få spelare utan kontrakt eller i skakiga situationer den här vintern.

Det har dock hänt en del i allsvenskan idag. Nämligen detta:

¤ Enligt sillykungen MrMadhawk har Almtuna gjort klart med Väsbys Lubomir Fetkovic. Fetkovic har gjort 30 (18+12) poäng på 36 matcher den här säsongen i Väsby.

¤ AIK har plockat tillbaka Robin Rahm som man skickade till Söderjyske tidigare under säsongen i förmån för Gaspar Kroselj. Nu är Rahm tillbaka i AIK igen.

¤ Tinsgryds målvakt Niklas Rubin har stått för en bra säsong och HV71 har namngivit honom som tredjemålvakt och kan därmed plocka in honom framöver om det skulle behövas.

¤ Timrå har värvat både 17-årige Calle Själin från Östersund och nu idag 21-årige Wilhelm Westlund från Almtuna. De packar verkligen laget fullt av talang.

¤ Malmö och Pantern har skruvat lite inför fönstrets stängning. Lars Bryggman stannar nu i Malmö säsongen ut, Johan Ivarsson och Kim Rosdahl är nu i Pantern, men kan kallas tillbaka till Malmö, men kan då ej gå åter till Pantern. Mattias Persson däremot blir kvar i Pantern säsongen ut. Tim Hultstrand och Tex Williamsson kan också vandra mellan klubbarna och täcka upp i Pantern om något skulle ske.

Vi får se vad mer som händer i serien ikväll.

En kommentar

  1. Arvid

    Jaha nu får man hem Sundström…. Alibi värvning , för att ha gjort något . Men ingen som lyfter Löven tyvärr ( hoppas jag har fel )

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.