Jobbigt, jobbigt med Högbergs fot

Linus Högberg bröt alltså foten under matchen mot Vita Hästen och fönstret är stängt. Jobbig sits för Björklöven.

Jag missade helt att det skulle kunnat vara så illa. Högberg spelade hela matcher i går mot Vita Hästen och ja, han fick ett skott på foten, men det fanns bara inte att det kunde vara så illa.

Efter en undersökning på torsdagen kunde lagläkarna konstatera att ett ben i foten var brutet. Säsongen är över för Högberg. Oerhört trist då Högberg varit väldigt bra under sin korta tid i Björklöven.

Nu står Björklöven där med ett stängt transferfönster med sex bakar tillgängliga och sedan en skadad Emil Wikström, en Alexander Sundström som vi inte alls vet hur han håller som back och sedan Adam Berglin i Teg som namngivet alternativ. Så här i efterhand var det bra att Björklöven namngav honom i sista stund.

Det är ett skakigt läge. En backskada till så testas Björklöven rejält på backsidan igen.

 

 

7 kommentarer

  1. Kungsholms-Ubbe

    Shit, shit, shit !!! Det är inte sant. Hur ska den här säsongen sluta ??? Det verkar förutbestämt att vi ska hamna i ”Kvalserien till Hockeyallsvenskan”:-(

  2. Löve

    Sundström har spelat back hela säsongen som jag förstått det. Så han kan täcka upp vid skada på de 6 friska Backar som vi har kvar.

    • Gustav Pettersson (inläggsförfattare)

      Det var klart reda före matchstart. Jag fick det bekräftat off the reckord redan då så nej, det var inte något de bestämde på grund av den skadan.

      • Johan

        Okej. Mycket viktigt såhär i efterhand ja. Lätt att vara efterklok men man undrar ju om lösningen med Bull inte var överilad men som sagt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.