Sista händelserna innan fönstret stängde

Det blev en ganska aktiv sista dag på silly-season i hockeyallsvenskan. Det här var det sista som hände innan fönstret stängde.

¤ Backen Erik Flood lämnar Mora och spelar istället resten av säsongen med Almtuna. Mora som dagen före plockade in backen Christoffer Björklund, Almtuna skciakde Wilhelm Westlund till Timrå samma dag.

¤ Timrå fortsätter att stapla juniorer på hög, Rögle lånar ut Lucas Elvenes. Han har spelat lite i SHL, men framförallt imponerar 34 (12+22) poäng på 35 matcher i SuperElit som 17-åring.

¤ Västervik  har gjort klart med Kirunas Jacob Tenemyr resten av säsongen. Tenemyr som stått för 35 (13+22) poäng på 28 matcher. Nu byter han landsända.

¤ Jörgen Karterud har gjort succé för Västervik under inledningen av säsongen, men sedan kallnat något. Linköping har lånat honom fyra matcher under säsongen, nu blir han i Linköping i SHL resten av säsongen.

¤ AIK värvar Viktor Ekarv från Almtuna. Han var en prestigevärvning inför säsongen från Luleå, men det har ”bara” blivit 18 (6+12) på 40 matcher. Ekarv har egentligen bara stått för en riktigt bra säsong på seniornivå, då i AIK 14-15 med 17 (7+10) på 33 matcher.

¤ AIK har registrerat Luleås junior Linus Nässén precis innan fönstret stängde.

Rent generellt har det här med att namnge spelare blivit mer och mer populärt senaste åren.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.