Sandströms straff och Werner

Idag kom straffet för Lucas Sandströms matchstraff mot Karlskoga, två matchers avstängning och 5000 kronor böter. Tufft läge att missa matcher, men jag har förståelse för det som hände.

2 matcher och 5000 kronor. Det känns ganska rimligt ändå då Sandström crosschekade, knuffade och sedan slogs. Han startade det hela på ganska egen hand.

Har du tappat en match helt, gått helt ur ramarna och hamnat i Karlskogas klor. Då är det inte konstigt att du blir frustrerad. Ja, det var dumt av Lucas Sandström att dra på sig ett matchstraff när matchen redan är över, men ibland måste man bara få bli arg. Speciellt när allt bara går åt helvetet. Så kan allafall jag känna.

Nu är det ju så lyckligt att Jesper Thörnberg ersätter honom på ett mycket bra sätt och då drabbar det här ifall Björklöven inte får några fler skador bara Lucas: Just Sandström som visat ganska dålig form på slutet. Kanske kan det här lilla uppehållet göra gott. Vi får se.

Nu får det dock vara slut-avagerat. Lucas har så att säga tagit frustrationsavstängningen för laget. Nu är det inte okej med någon fler den här säsongen.

¤ ¤ ¤

Till sist. Adam Werner kliver alltså in i kassen idag och Adam Berglin följer med till Timrå.

Jag hade det lite på känn. Fernström har fått stå många matcher i rad, hade en lite sämre match senast även om han inte fick så mycket hjälp. Jag ser inget fel med att spela Werner här. Det är bara bra att ha igång två målvakter om något händer. När det gäller Berglin är det kul för honom, men jag ser ingen speltid ens om någon blir skadad, då tror jag Susse går ned sm back, men jag kan ha fel.

En kommentar

  1. Peter

    Dock kan man väl använda ilska på ett konstruktivt sätt? Detta drabbar bara laget och jag tycker det känns fånigt i det läget av matchen. Visa ilska tidigare istället då.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.