Jäger fortsätter som assisterande

Björklöven har börjat jobba mot säsongen 2017-18 och även om mycket hänger i luften är det klart vilka som tränar Björklöven nästa säsong.

Björklöven hade ett spelarmöte på måndagen och kollega Gunnar Johnsson träffade Jocke Fagervall efter mötet.

Då bekräftade Fagervall att Jesper Jäger blir kvar som assisterande tränare över nästa säsong.

Ni kan läsa mer om spelarmötet och starten av lagbygget inför kommande säsong här. 

Fagervall sa väl inte så mycket egentligen om vad som komma skall.

Det som dock är klart är att inte så mycket är klart. Jag själv fick något ord från Mikael Salomonsson som sa så här:

– Vi vet inte exakt hur den sportsliga organisationen kommer att se ut nästa säsong. Vi har styrelsemöte den 20 mars nästa gång, men det är inte säkert att alla beslut blir tagna då. Någon gång under våren fastställer vi hur den sportsliga organisationen kommer att se ut, säger ordförande Mikael Salomonsson och tillägger:

– Just nu har Jocke (Fagervall) hela det operativa sportsliga ansvaret och vi i styrelsen har en tät dialog med honom om hur vi bygger framtiden.

Med andra ord. Det är på Joakim Fagervalls rygg som den här föreningen bärs just nu.

11 kommentarer

 1. Kakmonstret 3.0

  Kanns bra stabilt o spannande att jocke styr upp detta nu o kan fixa till allt som gick at helvete denna sasong. Nasta maste bli omvand, efter div 1 lir o botten o up o ner i HA racker det.

 2. kaLLe aNKa

  Ska man inte ta vara på chansen man fått nu när man avslutat säsongen tidigt? Ska Jocke vänta till den 20 mars för att kanske få svaret på hur mycket han har i spelarbudget, det är ju att kasta bort dyrbar tid!

  Men det är väl så löven gillar att ha det… 🙁 Oavsätt se nu till att ge ett kontrakt till Mikko Pukka!

  • Gustav Pettersson (inläggsförfattare)

   Jag tror att Jocke har väldigt mycket mandat att agera utifrån en budget i linje med fjolårets på en gång. Det är nog mer frågan om det ska in en sportchef eller ej som är på bordet.

 3. Misse

  Bra med kontinuitet på tränarsidan (den här gången ska det väl hålla!?) övertygad om att Faggen redan börjat arbetet.

  Vad händer med Dalle?

  -Pukka, prio 1! Vilken back!
  -Kim K tycker jag trots allt förtjänar en fortsättning. Lagspelare som kan hålla i pucken.
  -Fernströms flickvän hade tydligen lagt upp bild på Instagram som hintade om Finland. Annars ser jag gärna en fortsättning, stabil.
  -Tror Hage kan växa rejält nästa säsong om han får vara hel.

  Vilka namn ryktas in?

 4. putte

  Kul med öppna-höft-Jäger, men hur är han som tränare då? Kunnig? Omtyckt? Omsätter talang till klippa?

 5. Per

  Det viktigaste beskedet just nu är hur man gör med alla dåliga kontrakt som Dalle skrivit. Jag vägrar att tro att alla som har kontrakt också kommer att få vara kvar. Ska vi bli det topplag som Fagervall hela tiden pratar om så kan vi inte ha kvar alla dessa.

  Jag är också nyfiken på vad som händer med Dalle. Att han slutar i april känns självklart men är det för mycket begärt att höra hans syn på de två år han varit i klubben. Jag är ruggigt nyfiken på att höra var det brast och hur tanken var när han byggde laget dessa två år. Jag kan tycka att vi förtjänar att höra hans syn på det som vi nu fått genomlida. Hur tråkigt det än känns för honom som person. Han måste kunna utvärdera sin egen och lagets prestation så länge som han står på Lövens lönelista.

 6. Hockey Mördare

  Ingen med denna tråd att göra men borde inte alla Allsvenska klubbars fans gå ut gemensamt och säga åt cmore att om fördelningen av pengarna ska vara så snedvriden så kommer ingen nästa säsong att skaffa cmore..Det är ju bara att göda elitserieklubbarna.Vi är på plats istället och stödjer våra klubbar.

  • Jack

   Exakt!! Jag har avslutat C More och som skäl angav jag inte att Löven fick en tidig sommar hehe utan istället att jag inte vill vara med och göda SHL-klubbarna på bekostnad av HA-lagen. Tycker alla ska göra likadant, och ändras inget så kommer jag inte skaffa C More nästa säsong utan istället lägga pengarna på säsongskort och möta upp i hallen istället 🙂

  • Thomas

   Scouta Björk. Tror han vore något för oss till nästa säsong.
   Förstod Inte att Dalle inte högg när han flyttade hem.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.